AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir sürü çikolata yemek

Kahve falında bir sürü çikolata yemek

Kahve falında bir sürü çikolata yemek üst üste birçok sorun yaşanacağına, elinde bulunan üç kuruşun bu kişi tarafından çalınacağına, atılacak adımlar sayesinde işlerde büyük kazançlar elde edileceğine, hayırlı ve anlayışlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına, işlerin kötüye gittiği bir anda deyim yerindeyse sihirli bir sopa değmiş gibi düzeleceğine, çekilen hasretin biteceğine, kırgınların ve küskünlerin barışacağına, sorunları, musibetleri, zorlukları ve sıkıntıları ortadan kaldıracağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, çok zor günler geçirebileceğine ve hayal ettiği şeylerden gün geçtikçe uzaklaşacağına, sadaka vermekten, insan sevindirmekten ve iyilik yapmaktan vazgeçmeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bir sürü çikolata yemek gördüyseniz:

  • Soğukkanlılığı elden bırakmayın.

Kahve falında ekmeğe çikolata sürüp yemek bunun da onun için büyük bir rahatlık ve kolaylık olacağına, sıkıntılarından ve üzüntülerinden yakın zamanda kurtulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bir sürü çikolata yemek bolluk ve bereket içinde bir hayat süreceğine, aile büyüklerinden birinden azar işitileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bir sürü çikolata görmek aile bireylerinin arasının açılacağına, çevresindeki kişilerden çok takdir göreceğine işaret eder.

Kahve falında eski sevgiliyle çikolata yemek çok büyük ve derin değişimler geçirileceğine, işinin uzmanı ve diplomalı kimse konumuna geleceğine işarettir.

Kahve falında kaşıkla çikolata yemek çok uzun yıllar boyunca mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine, özel hayatının renkleneceğine işaret etmektedir.

Kahve falında birinin verdiği çikolatayı yemek çok sıkıntı çekilmiş olan konularda rahata ereceğine, yapacağı çalışmalar sırasında etrafındaki insanlardan ihanet görebileceğine tabir olunur.

Kahve falında nişan çikolatası yemek hakça ve eşit bir şekilde bölüştüreceği mirası sayesinde geri kalan ömrünü huzur içinde tamamlayacağına, başka bir şehre taşınıp yeni bir iş bulacağına, yeni insanlar ile tanışıp yeni yerler gezeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında başkasının evinde çikolata yemek ileride bu durumun ya da sorunun çok daha kötü bir hal alabileceğine, parasının her geçen gün artacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir