Kahve falında çikolata sunmak

Kahve falında çikolata sunmak geçim derdinin biteceğine ve kişinin sağlığını geri kazanacağına, ticarette öne geçeceğine, çok hayırlı gelişmeler ile karşılaşılacağına, uzun zamandan beri kurulan hayallerin kısa süre içinde gerçekleştirileceğine, çok istediği bir mevkiye yakın bir zaman içinde terfi edeceğine ve aile hayatında yaşanan sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, yaşadığı şehirde yeni bir işe gireceğine, öz eleştiri yaparak, kendini değiştirmek ve geliştirmek için bazı adımlar atacağına, dayanışmanın ve düzenin artacağına, onun bir sıkıntısını ya da derdini çözeceğine yorulur.

Kahve falında çikolata sunmak gördüyseniz:

  • Olayları bizzat ele almanız veya işlerin içerisinde yer almanız durumunda fırsatlar söz konusu olabilir.

Kahve falında çikolata sunmak iyileşeceğine, dertlerinin dermanına, problemlerinin de çözümüne kavuşacağına, geleneklere ve göreneklere değer verileceğine rivayet eder.

Kahve falında içki sunmak dertlerinin yakın bir zamanda biteceğine, rahatsızlık yaratan bir durumun bir ortadan kaldırılacağına rivayet eder.

Kahve falında yemek sunmak ancak yapılan çalışmada ısrarcı olunması ve sabırlı ve azimli bir şekilde devam edilmesi halinde çok iyi bir duruma gelineceğine, uzun zamandan beri yaşanan sıkıntıların yakında sona ereceğine, çok daha iyi bir duruma gelineceğine ve mutlu olunacağına inanılır.

Kahve falında kahve sunmak pek çok kimseye yardımlarda bulunacağına, komşular tarafından kötülenileceğine rivayet eder.

Kahve falında tatlı sunmak hayatına bolluğun ve bereketin geleceğine, şans oyunlarından birini kazanacağına ve bu sayede cebine az da olsa bir miktar para gireceğine işaret eder.

Kahve falında çay sunmak bir sebeple çok üzüntü duyulacağına, ele geçen kazancın kısa süre içinde biteceğine, keyfinin, rahatının ve ağız tadının kaçacağına delalettir.

Kahve falında haber sunmak hayırlı ve başarılı çalışmalar gerçekleştirilecek çalışmalar gerçekleştirileceğine, artık kötü günler yaşamayacağına ve kara bulutların dağılarak güneşin yüzünü göstereceğine inanılır.

Kahve falında ölmüş birine çikolata vermek işin üstüne gittikçe durumun daha da kötü bir hale geldiğini fark edeceğine, iş hayatında yaşadığı kayıpları telafi edeceğine, kendisine verilen görevleri yerine getireceğine ve çok mutlu olacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top