AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevgiliye çikolata vermek

Kahve falında sevgiliye çikolata vermek

Kahve falında sevgiliye çikolata vermek yapılan bir hatanın kendini bilmez bazı kişiler yüzünden kötü amaçlar için kullanılacağına, sosyal hayatında da bazı değişiklikler yaşanacağına, doyasıya hasret gidereceğine, bol muhabbette olacağına, kazancın her kuruşunun helal olduğuna ve kısmet geleceğine, elinde bulunan işleri de çok kısa zamanda ve pek zorluk çekmeden bitireceğine, yeni gelir kaynakları keşfedeceğine, uzun bir zamandan beri yaşadığı sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, rahatsızlık yaratan bir durumun düzeltileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sevgiliye çikolata vermek gördüyseniz:

  • Olayları şansa bırakmak doğru olmayabilir.

Kahve falında sevgiliye çikolata yedirmek durmadan ve başka yollara sapmadan ilerleyeceğine sonunda da mutlaka emeline nail olacağına, kendi yağında kavrulsa bile huzurunun hiç bozulmayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sevgiliye çikolata vermek karlı işler yapacağına, geri planda kalacağına alamet eder.

Kahve falında eski sevgiliyle çikolata yemek eline geçen kazancın gün geçtikçe daha da artacağına, sağlığının bozulmayacağına, aile bireyleri ile uyumunun süreceğine delalettir.

Kahve falında sevgiliden çikolata almak ana baba için hayırlı bir adım atılacağına, çok güzel ve huzurlu günlerin yakında geleceğine ve tüm aileyi mutluluktan uçuracağına yorulur.

Kahve falında sevgiliyle çikolata yemek sıkıntılı ve sorunlu bir döneme gireceğine, ister istemez kendisini çok derin ve büyük üzüntülere sokacak ve yalnız başına kalmasına sebep olacak bazı olaylar yaşayacağına, halinin vaktinin iyi olacağına ve besmele çekerek atacağı yeni adımlarla muradına ereceğine alamet eder.

Kahve falında fıstıklı çikolata almak uzun uğraşlar sonucunda maddi olarak büyük sıkıntı çektiği bir dönemden kısa süre içinde kurtulup zenginliğe kavuşacağına, verilen kararların uygulanmamasından ötürü maddi ve manevi açıdan büyük bir boşluğa düşüleceğine delalettir.

Kahve falında çikolata bisküvi görmek işlerini bir türlü toparlayamayacağına, sorunlarını teker teker aşacağına delalettir.

Kahve falında renkli çikolata görmek kısa süre içinde işlerinin açılacağına, ailesi ile arasının düzeltileceğine ve yakın bir zaman içinde hayalleri süsleyen bir eve sahip olunacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir