AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir sürü bit görmek

Kahve falında bir sürü bit görmek

Kahve falında bir sürü bit görmek fal sahibinin işlerinin gittikçe kötüleşeceğine, musibetlerin ve kötülüklerin aileden uzak tutulacağına, zevkli ve keyifli günlerin sayısının artacağına, aksilikler yüzünden kısa sürede büyük kazanç getirecek bir işin elden kaçacağına, kısmetin kapanacağına, parasal ve ruhsal olarak büyük kayıplar yaşanacağına, planların boşa gideceğine, sevinçten deyim yerindeyse havalara uçacağına, kendisinin de bu fırsatı en doğru ve en akıllı şekilde kullanmayı başarıp, zirveye tırmanmak için bir merdiven daha atlamış olacağına, zor gününde kendisine uzanacak bir dost eline sarılacağına, yaşanan kötü olayların çözüme kavuşacağına, iş konusunda deneyimli biri ile kurulan ortaklığın işleri çok iyi yerlere getireceğine işaret eder.

Kahve falında bir sürü bit gördüyseniz:

  • Paranızı korumanıza yardım edecek değişiklikler yapabilirsiniz.

Kahve falında bir sürü bit görmek yaptığı şeylerden ötürü bazı kötü kişiler ile muhatap olmak zorunda kalacağına, güzel gelişmeler yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında sınavı bitirememek mutsuz olacağına, üzüleceğine, işsiz ve ekmeksiz günler yaşayacağına delalettir.

Kahve falında kafadan bit ayıklamak neredeyse kahrolacağına ya da işlerinin gittikçe iyileşmeye başladığı bir dönemde düşmanlarının yapacağı bir kötülük yüzünden çok kötü durumlara düşeceğine, büyük bir mala sahip olacağına delalet eder.

Kahve falında halıda bit görmek büyük üzüntülerin ve sorunların falı kapatan kişinin iş hayatına kötü bir şekilde etki edeceğine, çevresi ve toplum tarafından takdir alacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bitmiş inşaat görmek yapılan hatalardan ötürü uğranan maddi zararların telafi edileceğine, yeni bir birlikteliğe başlanacağına, çok büyük destek vereceğine ve zarara girmesine engel olacağına delalettir.

Kahve falında üstünde bit görmek işlerinin bollaşacağına, iş hayatında ya da aile hayatında başı sıkıştığında yardımına koşup destek olacağına ve bu sayede aralarındaki arkadaşlığın ya da ahbaplığın daha da güçleneceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kafada bit pire görmek kısa zamanda çok yol alınacağına, işlerin çok iyi bir hal alacağına, verilen sözlerin çok iyi bir şekilde yerine getirileceğine, ne yapacağını bir türlü kestiremeyeceğine ve yaşayacağı kararsızlık nedeni ile çok yıpranıp mutsuz olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında iri bit görmek kendisine daha uygun bir hayat kuracağına, eşlerin bir süre birbirinden uzak kalacağına, dertlerin, sıkıntıların ve sorunların kısa süreli de olsa biteceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir