AnaSayfa / Genel / Kahve falında sınavı bitirememek

Kahve falında sınavı bitirememek

Kahve falında sınavı bitirememek bazı büyük sorunlarla karşılaşacağına, ancak daha sonra yapacağı bazı girişimler sayesinde durumunu düzelteceğine, ters giden durumların düzeleceğine, maddi konuların ferahlığa çıkacağına, büyük ferahlık yaşayacağına, herkesin saygı duyduğu, tanıdığı ve sevdiği kişi olacağına, söz sahibi olacağına, daha önce çözüldüğü düşünülen problemlerin tekrar ortaya çıkacağına, bolluk ve bereketin haneyi terkedeceğine, sıkıntısız, dertsiz ve tasasız bir döneme girileceğine, işlerin açılacağına, düşünmeden adımlar atayacağına delalettir.

Kahve falında sınavı bitirememek gördüyseniz:

  • Evinizde, yaşadığınız yerde veya gayrimenkullerinizle ilgili konularda bazı değişiklikler yapmanız rahat etmenizi ya da sizinle aynı zevklere sahip kişilerle bir araya gelmenizi sağlayabilir.

Kahve falında sınavı bitirememek elde bulunan paranın tükeneceğine, düşmanların sevineceği olayların yaşanacağına, sorunlarını çözebileceğine, girdiği bütün işlerde ferahlığa kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında kendini okulda sınavda görmek ruhani önderlik yapacağına, çevresindeki kimselerin inançlarını tazeleyeceğine, kötü niyetli kişiler tarafından istenmeyen bir durumun ortasında bırakılacağına işarettir.

Kahve falında evde sınav olduğunu görmek yaşamı boyunca yaradının kendisiyle birlikte olacağına, çok büyük ve sağlam dostluklar sayesinde hiçbir zaman sırtın yere gelmeyeceğine işaret eder.

Kahve falında tarih sınavına girmek beklenmedik bir sıkıntıyla uğraşılacağına, çaresizleşeceğine, yardıma ihtiyaç duyacağına işarettir.

Kahve falında sınav görmek içinde bulunulan durumdan ötürü bir türlü gerektiği gibi bir işe girilemeyeceğine, sıkıntılarını kısa bir zaman içinde ortada kaldıracağına, çok hayırlı ve güzel olaylar yaşayacağına, maddi olarak çok büyük kazançlar elde ederek çok iyi bir duruma geleceğine işarettir.

Kahve falında yazılı sınava girdiğini görmek şöhret ve itibar kazanacağına, ticaretinde rakiplerine karşı başarı elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kpss sınavına girmek hayırlı bazı gelişmeler yaşanacağına, karamsar olacağına ve huzursuz günler geçireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sınava girenleri görmek maddi sorunlar yüzünden eşlerin birbirlerine düşeceklerine, uzun zamandan beri üzerinde fikir birliği edilmiş bir konuda kötü bir haber geleceğine, kırılmış olan özgüveninin toparlanacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir