AnaSayfa / Genel / Kahve falında üstünde bit görmek

Kahve falında üstünde bit görmek

Kahve falında üstünde bit görmek maneviyatın da zenginleşeceğine, önemli ve büyük adımlar atacağına, bu durumun da herkesin dikkatini çekeceğine, yapılan işte uğranıla zararların telafi edileceğine, pek çok iş fırsatının ayağına geleceğine, onlardan hayırsızlık göreceğine bu nedenle hem maddi anlamda hem de manevi anlamda sarsılacağına, geçmişte düşünmeden söylediklerinin ve yaptıklarının pişmanlıklarını yaşayacağına, kendini uzun uzun tenkit edeceğine, mutsuzluğunu iş hayatına da yansıtacağına, ağız tadının bozulmayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında üstünde bit gördüyseniz:

  • Ne kadar çok gayret gösterirseniz, o kadar üretken olabilirsiniz.

Kahve falında üstünde bit görmek kazanılan paranın sevilen kişilerle bölüşüleceğine, icat yapacağına delalet eder.

Kahve falında başkasının üstünde bit görmek başarılı ve hırslı oluşu sayesinde ticaret hayatının önde gelen isimleri arasında yer alacağına, neşesinin ve rahatının yerine geleceğine, bol nimete kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında saçta bit toplamak büyük bir iş yoğunluğu yaşanacağına, sevinileceğine ve huzurlu olunacağına delalettir.

Kahve falında tarak üzerinde bit görmek maddi ve manevi olarak sevineceğine ve rahata ereceğine, sevdikleri ile çok mutlu olacağına, kendisine akıl veren aile büyüklerini dinlememesi veya aşırı inatçı yapısı yüzünden kendi bildiğini okuması ile de geleceğine dair yanlış kararlar almasının cezasını çekeceğine, çok pişmanlık duyacağına delalettir.

Kahve falında saçına bit düştüğünü görmek yapılan yardımların karşılığının kısa zaman içinde alınacağına, borçların ve dertlerin biteceğine, kişinin fırtınalı günler yaşamaya başlayacağına, borçlanacağına, hastalanacağına, üzüleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında saçta bit almak hayatına yeni bir yön vereceğine, işlerini ve yaşamını bu kararlar doğrultusunda sürdüreceğine ve sorunlarından çok yakın zaman içinde herhangi bir sıkıntı çekmeyeceğine, sıkıntı verici olayları ortadan kaldıracağına işarettir.

Kahve falında saçtan bit toplamak hayal ettiği ve arzuladığı gibi bir evlilik hayatı süreceğine, ilişkilerin noktalanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında inşaatın bittiğini görmek sorunlarından arınacağına, aile hayatının hiç olmadığı kadar güzel olacağına, kısa süre içinde daha dirençli bir şekilde işlerine asılacağına ve kendisini daha rahat hissedeceğine, üzgün ve hasta olacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir