AnaSayfa / Genel / Kahve falında kafada bit pire görmek

Kahve falında kafada bit pire görmek

Kahve falında kafada bit pire görmek mesleki açıdan aranacak niteliklere sahip olmak için gece gündüz çalışacağına, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, işlerinin günden güne daha da bozulacağına, şansının bir türlü dönmeyeceğine, dileklerinin de kabul olacağına, mutlu ve huzurlu olunacağına, bir koyduğu işten yüz kazanacağına, kariyer yapma konusunda bazı engellerle karşılaşılacağına, hayatıyla ilgili kararlar almadan önce muhakkak ailesine danışacağına, sevilen bir kişi tarafından bir haksızlığa uğranılacağına delalettir.

Kahve falında kafada bit pire gördüyseniz:

  • Baskılar yüzünden kayba da uğrayabilirsiniz.

Kahve falında kafada bit pire görmek büyük başarısızlıkların bu sayede ortadan kalkacağına, işleri yoluna koymak ve sorunlu durumu toparlamak için çok çaba göstereceğine delalettir.

Kahve falında bit pire görmek hayatının en kötü anlarında bile mutlu olacağına, sorunların hızlı bir şekilde çözüme kavuşacağına ve sevdiği kişiler ile kâh eğlenerek kâh oynayarak işlerini gerçekleştireceğine, başka insanların söylediği şeyler yüzünden sevdiği kişiyi kırdığına rivayet etmektedir.

Kahve falında bit yada pire görmek sevdiği kişileri de yanına alacağına, hep yerinde sayacağına işaret eder.

Kahve falında pire bit görmek sevgilinizle küsmeniz aradaki hissedilen duyguların güçleneceğine, zalim ve kötü kişiler ile büyük tartışmalar yaşanacağına, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar verici bir hale geleceğine delalettir.

Kahve falında bit pire kene görmek zor günlerin geçip, neşeli zamanların yaşanacağına, insanlık ve kulluk vazifesini daha çok yerine getireceğine, dünya hayatından çok ahiret yaşamı için savaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bit ve pire görmek hayırlı ve kazançlı bir yola girileceğine, yoksulluktan sonra zengin olmaya tabir olunur.

Kahve falında kafada pire görmek hayatının kötüleşmeye başlayacağına, bolluk ve bereket dolu günler yaşayacağına işarettir.

Kahve falında köpekte pire görmek hayallerinin kısa süre içinde gerçekleşeceğine, dualarının kabul olacağına, insanlardan uzaklaşacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir