AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir sürü ayva görmek

Kahve falında bir sürü ayva görmek

Kahve falında bir sürü ayva görmek çare aramasına rağmen bir türlü çare bulamayacağına ve üzüntüden ötürü daha da kötü duruma düşeceğine, borçları varsa ödeyeceğine ve aynı zamanda uzun bir ömre sahip olunacağına, çok sıkıntılı ve üzüntülü günler geçireceğine, falı kapatan kişinin suskunlaşacağına, sakin ve dingin günlerin yaşanacağına, rahat, mutlu ve huzurlu bir döneme girileceğine, güzel bir yola çıkılacağına, eline geçen imkânları çok daha iyi bir şekilde kullanarak başka insanlara örnek olacağına işarettir.

Kahve falında bir sürü ayva gördüyseniz:

  • Beklenmedik maddi kazanımlar söz konusu olabilir.

Kahve falında bir sürü ayva görmek sıkıntılı bir dönemi atlattığı için çok mutlu olacağına, hayatı boyunca şansının yaver gideceğine işaret eder.

Kahve falında ayva ağacı kesmek yardımcı olmayacağına, sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, hayırlı bir yuva kurulacağına, rakip olarak görülen kişilerin yenilgiye uğratılacağına, hayatın mutluluk içinde geçeceğine alamet eder.

Kahve falında ayva toplamak yemek yüksek makamlara geleceğine ve tuttuğunu koparmak gibi bir yeteneğinin ve zekâsının olacağına, ona yardımcı olacağına, elinden geliyorsa ona borç vereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ağaçtan ayva koparıp yemek toparlanacağına, her zaman örnek bir Müslüman olarak hareket etmesinden dolayı başına bela gelmeyeceğine ve Allah tarafından korunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ayva ve elma görmek insanlar tarafından daha büyük bir baskı göreceğine, daha yeni ve işlerinde çok iyi yerlere gelmiş insanlar ile tanışacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ayva satmak sevilen bir kişinin yolundan gidileceğine ve o kişi gibi büyük başarılara imza atılacağına, aile işlerinin başına geçeceğine ve hem ev, hem de iş yaşantısını beraber götürmek zorunda kalacağına delalettir.

Kahve falında ayva soymak atılan adımlar sayesinde çok tanınan ve sevilen biri olunacağına, yapacağı girişimlerin ve alacağı kararların kendisine çok olumlu neticeler sağlayacağına, özellikle küçük iş yerleri açma düşüncesinde olanlar için işlerin kısa sürede büyüme göstereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sarı ayva toplamak bilginleşeceğine ve âlim kimse olma yolunda ilerleyeceğine, günbegün daha büyük kazanç elde edileceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir