AnaSayfa / Genel / Kahve falında altın bileziğin kaybolduğunu görmek

Kahve falında altın bileziğin kaybolduğunu görmek

Kahve falında altın bileziğin kaybolduğunu görmek arsız ve yüzsüz kişilerle karşılaşılacağına, her geçen gün daha güzel zamanlar geçireceğine, bir sebeple aile huzurunun bozulacağına, büyük beklentiler ile girilen işler sonunda zarar edileceğine, elinin sıcak sudan soğuk suya değmeyeceğine, bilgiyle donanacağına, ikisinin de çok rahat edeceğine, çok büyük başarılar kazanacağına, bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine, uzak yoldan gelen bir akrabanın yardımıyla hayırlı bir ortaklığa girileceğine ve sevilen bir kişi olunacağına işarettir.

Kahve falında altın bileziğin kaybolduğunu gördüyseniz:

  • Ertelemekte fayda var.

Kahve falında altın bileziğin kaybolduğunu görmek küçük işlere sermaye harcamayacağına ve kalitenin değerini bileceğine, mesleğinde başarılarının hiç bitmeyeceğine, kazancının azalmayacağına tabir olunur.

Kahve falında altınların kaybolduğunu görmek gönlünün ferahlarken bedeninin de şifaya kavuşacağına, beraberinde olan insanlara da destek olup işlerini büyüteceğine alamet etmektedir.

Kahve falında altın küpenin kaybolduğunu görmek tövbelerin amacına ulaşacağına, beklentilerin boşa çıkmayacağına, para ve burs konusunda dede ya da amcadan yani baba tarafından bir akrabadan destek alınacağına ve murada erileceğine alamet eder.

Kahve falında altının kaybolduğunu görmek ancak daha sonra durumun düzeltilmesi sayesinde aradaki sıkıntıların çözüm bulacağına ve yanlış kişilerle kurulmuş bir ortaklığın tek taraflı olarak feshedileceğine, iş hayatındaki rakiplerinin de hep arkada kalacağına tabir olunur.

Kahve falında altınlarının kaybolduğunu görmek büyük üzüntüler ve acılar yaşayacağına, kendisini bir türlü ispat ettiremeyeceğine, hayatı boyunca hep başarılı olacağına, zorluklar karşısında başını her daim dik tutmayı bileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında altın kaybolduğunu görmek kendisini üzen ve zor günler geçirmesine neden olan olayları zorluk çekmeden ortadan kaldıracağına, sorunların aşılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında arkadaşının kolunda altın bilezik görmek birçok dertle muhatap olacağına, çok zor bir duruma düşeceğine, bir araya geleceğine yorulur.

Kahve falında ölen birinden altın bilezik almak sıkıntılarını yakın bir zaman içinde herhangi bir aksilik yaşamadan atlatacağına, vicdanlı ve merhametli kimselere denk geleceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir