AnaSayfa / Genel / Kahve falında üç altın bilezik görmek

Kahve falında üç altın bilezik görmek

Kahve falında üç altın bilezik görmek insanların çok zor bir iş olduğu için girmek istemeyeceği bazı çalışmalara gönüllü olarak gireceğine, dinin emirlerini hiçe sayacağına, darda kalacağına, ele güne muhtaç hallere geleceğine, kötü gidişe dur denileceğine, değerli gayrimenkullere sahip olunacağına, sorunlarının çözümü için aldığı destekleri yeni yatırımlar içinde kullanıp işini genişleteceğine, yaşamının büyük bir lüks içinde geçeceğine, eskisinden daha iyi ve daha başarılı bir hal alacağına inanılır.

Kahve falında üç altın bilezik gördüyseniz:

  • Ay, evinizle ilgili bazı şeylerin ön plana çıkmasını da sebep olabilir.

Kahve falında çantada altın bilezik görmek hayallerin yakın bir zaman içinde gerçek olacağına, kaybedilmiş bir eşyanın bulunacağına ve hasreti çekilen bir kişi ile biraraya gelineceğine, fal sahibini savunanların ise çok sevineceğine delalettir.

Kahve falında birinin altın bilezik taktığını görmek zahmetli işlerle uğraşmak zorunda kalınacağına, sorunlarının iş konusunda büyük deneyimlere sahip bir kimseden alacağı yardım sayesinde çözüleceğine yorulur.

Kahve falında taşlı altın bilezik görmek hayatın düzene gireceğine, büyük bir borcun altına gireceğine delalettir.

Kahve falında kuyumcudan altın bilezik almak fakir ise açılacak şansı ve artacak geliri ile beraber daha refah içinde bir hayata kavuşacağına, yapılan işte ustalaşılacağına tabir olunur.

Kahve falında altın bilezik bulmak haneye bolluk ve bereketin dolacağına, deyim yerindeyse kişiye yar olmayacağına ve haydan gelenin yine huya gideceğine delalettir.

Kahve falında altın bilezik başkasının kolunda görmek işlerinin tutacağına ve zenginliğinin alıp yürüyeceğine, çok gereksiz ve yanlış atılımların yapılacağına delalet eder.

Kahve falında altın bilezik ve yüzük görmek dedikodu yapan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, yapılacak işlerden sonra yeni iş teklifleri alınacağına delalettir.

Kahve falında geline altın bilezik takmak kısa bir süre içinde çok büyük kazanç elde edeceğine, elinde bulunan yüklü bir para ile kendi işini kuracağına, yakında hedefine ulaşacağına, sıkıntılarını bu şekilde üzerinden atacağına, büyük ferahlık yaşayacağına, toparladığı özgüveni sayesinde çok rahat bir şekilde yeni çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir