AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir şeyleri kırmak

Kahve falında bir şeyleri kırmak

Kahve falında bir şeyleri kırmak ebeveynlerinden biri ile ilgili bir sağlık sorunu haberi alacağına, tartışmalı geçecek bir toplantıya gireceğine, her zaman ailesinin dualarını alarak yaşayacağına, yaşanan hastalıklara şifa geleceğine, hastalığın nereden kaynaklandığını ve nasıl tedavi edileceğini sorgulayıp tedavi olacağına, hayırlı bir kısmet ile mutlu bir evliliğe adım atılacağına, üzücü durumlara düşüleceğine ve eşler arasına huzursuzluk yaşanacağına, kısa süre içinde tatsız bir durumla karşı karşıya kalınacağına, güzel başlayan ve kazanç getiren bir çalışmanın kötü bir şekilde biteceğine, eğitim hayatı ile ilgili olarak çok doğru ve yüksek getirili bir adım atacağına yorulur.

Kahve falında bir şeyleri kırmak gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki herşey aniden yüz seksen derece değişiklik gösterebilir.

Kahve falında bir şeyi kırmak birçok sorunla karşı karşıya kalacağına, iyi bir yer edinerek adından sıklıkla söz ettireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bir şeyleri kırmak ağız tadının yerinde kalacağına, hayatının afiyette geçeceğine, büyük miktarlarda para kazanılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında her şeyi kırmak çocuklarının fazla olacağına, kötü alışkanlıklarından arınacağına işaret eder.

Kahve falında birinin boynunu kırmak gönlünün ferahlayacağına, şansının açılacağına ve özellikle de kısmetinden yana yüzünün güleceğine, sorunlarını aşmak için çözümlere kavuşacağına, aradığı çareleri bulacağına, şifa bulacağına, güzelleşeceğine işaret eder.

Kahve falında kendi gözlüğünü kırmak aile bireylerinden birine yardımcı olacağına, hayırlı olarak gelecek haber ile çok hızlı bir şekilde işe koyulacağına delalettir.

Kahve falında ayağını kırmak hasta ise bakacağına veya refakat edeceğine, çektiği zorlukların biteceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında şarap şişesi kırmak çok zor günler geçireceğine, yapılan yanlış ortaklıklar neticesinde ticari kayba uğranacağına delalet eder.

Kahve falında arkadaşının dişini kırmak uzun uğraşlar sonucu biriktirdiği zenginliği yitireceğine, çok endişeli ve çok üzüntülü durumlardan kurtulmak ve iş hayatından feraha çıkmak için çok büyük çabalar göstereceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir