AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayağını kırmak

Kahve falında ayağını kırmak

Kahve falında ayağını kırmak iş hayatı içinde çok tartışma yaşayacağına, mutluluğu ve huzuru tatmayı nasip edeceğine, üzüntülerin mutluluğa dönüşeceğine, ailesini ve sevdiklerinin hayallerini de gerçekleştirme fırsatı sunacağına, insanların yasa ve kedere boğulacağına, sofraların zenginliğine, kişinin kendisi ve ailesi ile hiçbir şekilde maddi açıdan dara düşmeyeceğine, neşesini kaybedeceğine, düşmanların çok üzüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ayağını kırmak gördüyseniz:

  • Seyahatler esnasında veya kurumsal şirketlerle bağlantılı işlerde gecikmeler yaşanabilir.

Kahve falında ayak kırmak çalışma hayatında çok hayırlı imkânlar ile karşılaşacağına, sorunlu geçen işlerinin yoluna gireceğine rivayet eder.

Kahve falında ayak kırmak görmek işinde de hep başarılı olacağına, herkesin takdirinin toplanacağına, çok sevilen bir kişi olunacağına ve rahatsızlık verecek bir durumun yaşanmasının önüne geçileceğine yorulur.

Kahve falında başkasının ayağını kırmak üzücü durumlara düşüleceğine ve eşler arasına huzursuzluk yaşanacağına, istediği ve arzuladığı mutluluğa kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ayağını kırmak heveslerinin de azalacağına, rakiplerin üzüleceğine delalettir.

Kahve falında düşüp ayağını kırmak mesleki anlamda kendini ve pozisyonunu geliştirmek için yeni ortalıklar ve yeni yatırımlar yapacağına, evinde hiçbir zaman kıtlık yaşanmayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında birinin ayağını kırmak çok büyük bir mutluluk yaşayacağına, bu durum sayesinde iş hayatının da düzene gireceğine, maddi durumun yakında karşılaşılacak kötü bir sürpriz yüzünden çok bozulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında anahtar kırmak yardıma muhtaç olan kişilere iş konusunda büyük yardımlarda bulunulacağına, geniş geniş yaşama imkanı elde edeceğine ve maddi olanaklarının da fazlalaşacağına işarettir.

Kahve falında araba kırmak melanetli olayların arka arkaya geleceğine, sevdiği kişiler ile güzel günler göreceğine, hayalini kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir