AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir şeylerden kaçmak

Kahve falında bir şeylerden kaçmak

Kahve falında bir şeylerden kaçmak darlığa düşeceğine ve düzeninin bozulacağına, anlaşmalardan cayılacağına, başkalarına el açmasına ve onlara muhtaç olmasına gerek kalmayacağına, hayatının iyileşeceğine ve güzelleşeceğine, vasıflı, yetenekli ve şahsiyetli kimse haline geleceğine, geleceğinin de çok parlak olacağına, malının ve kazancının tam olacağına, iş hayatında büyük başarılar kazanacağına delalet eder.

Kahve falında bir şeylerden kaçmak gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kişilerle bir araya gelmeniz veya sevdiğiniz şeyleri yaparak vakit geçirmeniz size iyi gelebilir.

Kahve falında bir şeylerden kaçmak gereksiz yere kendisini üzecek ve manevi olarak zarar getirecek bir yola gireceğine ve rahatının kaçacağına, bunları aşmak için büyük çaba sarf edeceğine ve bir süre bu meseleyle meşgul olacağına delalet eder.

Kahve falında bir şey kaçmak çok büyük başarılar kazanacağına, yeni işlere gireceğine, uzun zamandan beri kötü olan ruh halinin düzeleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bir şeyden korkup kaçmak hayatının en güzel günlerini geçireceğine, çok daha kazanç getiren ve daha büyük başarılar kazandıran işler yapacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sürekli bir şeylerden kaçmak sevdiği bazı kişilerden büyük ihanet göreceğine, hayatının kötüye doğru gideceğine, kariyer planının altüst olacağına, ele geçen fırsatların çok iyi bir şekilde kullanılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında çok istediğin bir şeyi almak buna karşılık, yeme dostu diye tanınan ve kötü günde ortalıktan kaybolacak kişilere yakınlaşıp, onlara değer vereceğine, başarılarını arttıracağına, terfi edeceğine işaret eder.

Kahve falında bir şeyle uğraşmak doğru hamleleri yapmak için zamanın geldiğine inanan fal sahibinin iş yatırımları yapacağına ya da iş değişikliğine gideceğine, kısmetin ve şansın açılacağına, fal sahibinin tüm korkularından ve günahlarından arınacağına, geçim sıkıntısının ve huzursuzluğunun biteceğine delalet etmektedir.

Kahve falında fantastik şeyler görmek iş hayatında fal sahibinin çok kazançlı çalışmalar gerçekleştireceğine, kurulmuş olan bir yuvanın kötü kişilerin dedikoduları ve kötü sözleri yüzünden yıkılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bir şeylerin kaybolduğunu görmek çok çalışıp başarılı olduğu iş hayatında bulunduğu makamdan daha yüksek yerlere geleceğine, elini attığı her işin güzel sonuçlanacağına, daha fazla kazanç ve mal varlığı elde etme girişimlerinin havada kalmayıp, kişinin istediği gibi ilerleyeceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir