AnaSayfa / Genel / Kahve falında fantastik şeyler görmek

Kahve falında fantastik şeyler görmek

Kahve falında fantastik şeyler görmek diğer kişilerden ve rakiplerinden birkaç adım önde olacağına, hane içinde türlü sorunların başgöstereceğine, kişinin güvenlik zafiyetlerini ortadan kaldırarak, sevdiklerini de koruyacağına, kendi elleri ile hayatını mutsuz bir şekle sokacağına, kişinin çocuk hasreti çekeceğine, yapılan çalışmalara ve ortaya konulan projelere zarar vermeye ya da leke sürmeye çalışan insanlarla muhatap olunacağına, aldığı ödeme ile sıkıntı yaratan borçlarını kapatan fal sahibinin,  rahat bir nefes alacağına ve çok daha hevesli bir şekilde çalışmaya devam edeceğine, onlar sayesinde rızıktan ve kazançtan yana daha fazlasıyla nasipleneceğine ve kolay yaşamak için gerekli olan tüm koşullara sahip olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında fantastik şeyler gördüyseniz:

  • Geçmişe bağlı konular nedeniyle ilişkilerinize zarar vermemeye çalışmanızda fayda var.

Kahve falında fantastik şeyler görmek son model arabaya sahip olacağına, lüks tüketime büyük bütçe ayırabileceğine, hakkı olanı da sorunsuz ve sıkıntısız şekilde alacağına delalet etmektedir.

Kahve falında istediğin bir şeyin olduğunu görmek sorunlarının ve problemlerinin çözüleceğine, hayata karşı bakışının olumlu yönde değişeceğine, yaşam şartlarının iyileşeceğine, imkânlarının çoğalacağına, sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, hayırlı bir yuva kurulacağına, rakip olarak görülen kişilerin yenilgiye uğratılacağına, hayatın mutluluk içinde geçeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bir şeyini aramak uzun uğraşlar ve büyük harcamalar sonucu kurulan işin sadece falı kapatan kişiye değil bütün ailesine kazanç sağlayacağına ve günden güne daha da büyüyeceğine, hiç sıkıntı çekilmeden rahata erileceğine, iş güç konusunda birçok karar verileceğine, yakın bir zaman içinde çok zor bir işin atlatılacağına rivayet eder.

Kahve falında bir şeye üzülmek sorunların yakın bir zamanda çözüme ulaşacağına, büyük miktarlarda paralar kazanacağına inanılır.

Kahve falında bir şeyi düşürmek aile hayatında eşler arasında yaşanacak bir tartışmanın ardından ayrılık kararı verileceğine, geçim kolaylığı içinde olacağına işarettir.

Kahve falında kaybolan bir şeyin bulunduğunu görmek sıkıntılı ve üzüntülü zamanların sona ereceğine, hasret çekenlerin kavuşacağına, çok büyük bir çalışma temposu içine gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kaybedilen bir şeyi aramak çok zor zamanlar geçirileceğine ve atılan her adımda daha kötü bir durum doğacağına, isteklerinin gerçekleşeceğine, başarılarının artacağına delalettir.

Kahve falında parlayan bir şey görmek çıkılacak bir yolculuğun çok tatsız bir olayla sona ereceğine ve bir sebepten ötürü bir miktar ceza ödemek zorunda kalınacağına, özellikle ailesine daha çok vakit ayırıp, sevdiği kişilere karşı duygularını çok daha açık şekilde dile getireceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir