AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir şey kaçmak

Kahve falında bir şey kaçmak

Kahve falında bir şey kaçmak çok büyük kazanç sağlanacağına, zor zamanlar geçireceğine, karşısına çıkacak başarılı ve ünlü kişileri çeşitli şekillerde kendisine örnek alarak işlerini daha değişik ve dikkat çekecek şekillerde ortaya koyacağına, bu sayede daha büyük ve helal kazançlar elde edeceğine, atacağı adımlar ve gerçekleştireceği çalışmalar sayesinde iş hayatında ve aile hayatında çok hayırlı ve güzel durumlar ile karşılaşacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının bu kişi yüzünden gün geçtikçe daha artacağına, belalı kimselerle karşılaşacağına, huzurunun ve sıhhatinin yerinde kalacağına, aile bireyleri ile gireceği bir projede çok büyük zenginliğe kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında bir şey kaçmak gördüyseniz:

  • İlerlemek için zekanızı kullanmanız gerekiyor.

Kahve falında bir şey kaçmak kısa bir zaman içinde yaşayacağı bazı olaylar sayesinde dertlerinden çok kısa zaman içinde çözüme kavuşturacağına ve el attığı bir işte kendisine sorun çıkartan bütün olayları başarıyla bitireceğine, çevresindeki kişilerin de mutlu olmaları için çaba göstereceğine işaret eder.

Kahve falında bir şeylerden kaçmak evinden işine, işinden evine gidip geleceğine, ailesinden ayrı hiç vakit geçirmeyeceğine, onlara çok bağlı olacağına, istenen ve hayali kurulan yaşama kavuşulacağına, arzu edilen bütün hedeflerin gerçekleştirileceğine inanılır.

Kahve falında sürekli bir şeylerden kaçmak huzurunu, mutluluğunu, ağız tadını ve keyfini yitireceğine, üzgün olacağına, hayatını kötü etkileyen ve kendisini olumsuz düşüncelere salan kişilerle olan diyaloğunu kopartacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bir şeyden korkup kaçmak ortaklıkların bozulacağına, sorunlarından, sıkıntılarından ve borçlarından kurtulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında çalınan bir şeyi bulmak büyük çabalarla geldiği mevkiden gönderileceğine, sevdiği kişiler ile birlikte girdiği ve büyük kazanç elde etmeyi umduğu işten çok büyük zarara uğrayarak çıkacağına, onunla sahici dostluğun farkına ve tadına varacağına yorulur.

Kahve falında bir şeyi bulamamak güzel ve kötü duyguların birarada yaşanacağına, etrafındaki kişilere de yardım edeceğine ve hayallerine kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında bir şey için ağlamak böylece kafa olarak ve duygusal olarak çok daha rahat olacağına, kavgalı aile bireyleri ile aralarındaki suların durulacağına ve daha aklı başında hareket etmenin sonucunda var olan sıkıntılı durumların sona erdirileceğine işarettir.

Kahve falında bir şeyi ertelemek fal sahibinin çok daha kolay bir hayat yaşamaya başlayacağına, yapılan bir hatanın kendini bilmez bazı kişiler yüzünden kötü amaçlar için kullanılacağına, verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir