AnaSayfa / Genel / Kahve falında sürekli bir şeylerden kaçmak

Kahve falında sürekli bir şeylerden kaçmak

Kahve falında sürekli bir şeylerden kaçmak yatırımların heba olacağına, başkasının malına ve parasına göz dikerek menfaat elde edeceğine, bazı konser etkinliklerine katılacağına, uzun zamandan beri çok sıkıntılı olan ve kendisini çok zor durumlara sokan çeşitli olaylar yaşayacağına, bu olaylardan herhangi bir zarara uğramadan kurtulacağına, karşısına çıkan bütün fırsatları çok doğru bir şekilde değerlendireceğine, hayatına yeni bir yön verme olanağı elde edeceğine, büyük sorunlar yaşamadan, hayatını tatlı bir huzur içinde geçireceğine, mutluluğunun katlanacağına, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde sona ereceğine işarettir.

Kahve falında sürekli bir şeylerden kaçmak gördüyseniz:

  • Nezaketten uzaklaşmak korkusu yüzünden iş yaşamında suistimale açıksınız.

Kahve falında sürekli bir şeylerden kaçmak sıkıntılarının ve sorunların yakın bir zaman içinde eline geçecek olan para ile sona ereceğine, etrafında hayırlı ve vefalı kişiler olacağına rivayet eder.

Kahve falında sürekli aynı şeyi görmek kırgınlıkların biteceğine, askıda kalan bir projenin tekrar hayata geçirileceğine ve zamansızlıktan ötürü bir türlü çıkılamamış olan bir seyahate ya da yolculuğa çıkılacağına, maddi olarak atılacak bir adım sayesinde zenginliğe kavuşulacağına yorulur.

Kahve falında sürekli aynı şeyleri görmek kariyerini her şeyden ön planda tutacağına, sıkıntılarının daha da artacağına işarettir.

Kahve falında sürekli birinden kaçmak zararların sevilen kişilerden alınacak yardım ve destek ile telafi edileceğine, zor günlerden geçeceğine, zahmete ve çileye düşeceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sürekli birilerinden kaçmak yapılan hataların telafi edileceğine, aksiliklerin ortadan kalkacağına, maddi ve manevi olarak yalnız kalınacağına, uzun bir zaman sonra gelecek bir teklife rağmen insanlara bir türlü güven duyulamayacağına ve zor zamanlar geçirileceğine delalet eder.

Kahve falında bir şeyden korkup kaçmak ortaya çıkan bu durumu çözmek için çeşitli yollara başvuracağına ve böyle bir çalışma sayesinde içine düştüğü durumla ilgili olarak çok büyük araştırmalara gireceğine, çok üzüldüğü ve sıkıntıya düştüğü durumların son bulacağına tabir olunur.

Kahve falında bir şeylerden kaçmak rahat edeceği ve mutlu olacağı bir döneme gireceğine, sevdiği kişilere bu dönem içinde çok büyük yardımlarda bulunacağına, hayır getirecek bir işe girileceğine, bu işte büyük bir başarıya imza atılacağına yorulur.

Kahve falında bir şey kaçmak hikmete kavuşacağına, daha rahat ve huzurlu bir dönemin açılacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir