AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir şeyin üstünden atlamak

Kahve falında bir şeyin üstünden atlamak

Kahve falında bir şeyin üstünden atlamak maddi sıkıntıların ve sorunların kalmayacağına, çeşitli iş ortaklıkları kurulacağına, sorunlu ve üzüntülü günlerin geride kalacağına ve dileklerin Allah’ın izni ile bir bir gerçekleşeceğine, sorunlarının çözüleceğine, işlerinin yoluna gireceğine, dileklerinin ve dualarının da kabul olacağına, büyük başarı kazanacağına inandığı işlerle ilgileneceğine, işlerini çok iyi bir şekilde idare ederek yakında çok daha iyi bir konuma gelmesini sağlayacağına, uzak bir yerden beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine, ortaklık yaptığı kişilerden çok büyük fayda sağlayacağına, refah içinde yaşayacağına, dikilen fidanların yakın zamanda meyve vermeye başlayacağına, kendisini düşünmenin dışında sevdikleri için de her zaman çaba harcayacağına işarettir.

Kahve falında bir şeyin üstünden atlamak gördüyseniz:

  • Duygusal ilişkiniz bitti bitecek derken karşı tarafın özverili tutumuyla düzeliyor.

Kahve falında bir şeyin üstünden atlamak zaman içinde daha doğru adımlar atarak iş kurulacağına ve sevilen kişiler ile çok güzel zamanlar geçirileceğine, verilen sözlerin yerine getirilememesinden ötürü güvenin sarsılacağına yorulur.

Kahve falında derenin üstünden atlamak insanların takdirini kazanacağına, güvenini sarsacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ateş üstünden atlamak bazı sorunları yüzünden kırıldığı kişiler ile arasını düzelteceğine, hasretin biteceğine alamet eder.

Kahve falında kedinin üstünden atlamak insanları kıracağına, üzeceğine, evlat sahibi olamayanların evlada kavuşacağına inanılır.

Kahve falında bulanık suyun üstünden atlamak maddi açıdan çok hayırlı ve güzel projeler gerçekleştirileceğine, duygusal olarak çok kötü olabileceğine alamet eder.

Kahve falında telin üstünden atlamak parasının ve malının da artacağı işler yapacağına, sıkıntısından kurtulacağına rivayet eder.

Kahve falında binanın üstünden atlamak bir sebeple gerek iş hayatında gerekse de aile hayatında çok zor zamanlar geçirileceğine, kurulacak olan bir ortaklığın çok mutlu ettirecek bir gelişmeye ve ferahlığa kapı açacağına rivayet eder.

Kahve falında duvarın üstünden atlamak yaşama sevincine kavuşacağına, yaşlanmayacağına ve enerjisini kaybetmeyeceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir