AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir şeyi kaçırmak

Kahve falında bir şeyi kaçırmak

Kahve falında bir şeyi kaçırmak hastalıklardan ve kederlerden de uzak olacağına, eline geçen şansları ve fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek hem kendisi için çok hayırlı şeyler gerçekleştireceğine hem de çalıştığı işi çok başarılı bir noktaya taşıyacağına, kısa sürede istenilen noktaya gelineceğine, etrafındakiler tarafından kutlanacağına, ele geçen fırsatların kaçırılmasına sebep olan şeylerin ne olduğunun bulunacağına, mali sorunlarının çözüleceğine, herkesin takip ettiği ve çok sevdiği birisi olacağına, zorluklarının biteceğine işaret eder.

Kahve falında bir şeyi kaçırmak gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızı veya önemli ilişkilerinizi ciddiye almalısınız.

Kahve falında bir şeyi kaçırmak eşi ile büyük anlaşmazlıklara düşeceğine ve bir türlü orta yolu bulamayacağına, büyük kazançlar elde edeceği bir çalışma gerçekleştireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bir şey kaçırmak saygınlığına da saygınlık katacağına, insanlarla arasının iyi olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bir şeylerden kaçtığını görmek böylece daha rahat ve daha öz güvenli bir şekilde hareket edileceğine, mahkemeye taşınmış olan bir konu hakkında olumlu haber alınacağına, bir sebeple büyük bir hayalkırıklığı yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında mezardan bir şey çıkarmak ailesindeki huzurun bozulacağına, yaşadığı yerden bir süreliğine ayrılacağına delalettir.

Kahve falında istediğin bir şeyin olduğunu görmek yapılan tartışmaların olumlu sonuç vereceğine, zahmet verici bir işin kısa zamanda düzeltileceğine, karanlıkların aydınlanacağına, bugüne kadar eline geçen en büyük fırsatı yakalayarak mutlu olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında çalınan bir şeyi bulmak resmi bir göreve getirileceğine, işle ilgili olarak ummadığı bazı sıkıntıların ortaya çıkacağına ve bu durum karşısında işi yaptığı kişiden ihanet göreceğine tabir olunur.

Kahve falında ölüden bir şey almamak çok saygıdeğer biri olmasına rağmen verilen çabayla unvanının kirleneceğine, sağlık sorunlarından muzdarip olunacağına işarettir.

Kahve falında bilinmeyen bir şeyden korkmak mutlu, rahat ve huzurlu olunacağına, ihtiyaç sahiplerine yardım etme konusunda bazı yardım kuruluşlarıyla ortak hareket edileceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir