AnaSayfa / Genel / Kahve falında bilinmeyen bir şeyden korkmak

Kahve falında bilinmeyen bir şeyden korkmak

Kahve falında bilinmeyen bir şeyden korkmak dualarının karşılığını göreceğine, çeşitli kırgınlıklar olacağına, ortak olarak girilen bir işte çok zarar edileceğine, aile hayatında bir sıkıntı varsa düzeleceğine, düşüncesiz adımlar attığı ve fevri davrandığı sürece de kötü olaylar yaşayacağına, deneyim kazanacağına ve yaşama karşı daha güçlü, sabırlı ve hırslı biri haline geleceğine, çok güzel günler göreceğine, sevdiği kişiler ile çok mutlu ve huzurlu olacağına, her konuda gelişme gösterileceğine, güzel bir ilişkiye başlanacağına delalettir.

Kahve falında bilinmeyen bir şeyden korkmak gördüyseniz:

  • Uzak bir yere gitmenizi gerektiren durumlarda imkan varsa gitmemeyi tercih etmelisiniz.

Kahve falında bilinmeyen bir şeyden korkmak kaybettiği umutlarına yeniden kavuşacağına, sevdiği kişilerin sorunlarının zaman içinde sona ereceğine, uzun uğraşlar sonucunda maddi olarak büyük sıkıntı çektiği bir dönemden kısa süre içinde kurtulup zenginliğe kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bilinmeyen bir yerde kaybolmak dertlerine çare bulacağına, sayesinde çok büyük bir kazanç sağlanacağına tabir olunur.

Kahve falında bilinmeyen bir böcek görmek sorunların daha kolay ve daha hızlı bir şekilde çözüm bulacağına, hayatının daha bir kolay ve güzel olacağına delalettir.

Kahve falında bilinmeyen bir hayvan görmek elinde bulundurduğu imkânlar ile işlerinde iyi yerlere geleceğine, fal sahibinin bir anda başkalarının işine karışmak suretiyle hiç istemediği bir duruma düşeceğine alamet eder.

Kahve falında bilinmeyen bir eve girmek zahmetli işlerden kurtuluşa erileceğine, ömrü boyunca mutlu olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bilinmeyen hayvan görmek eski bir davanın tekrar açılacağına, üçüncü gözünün açılacağına işaret eder.

Kahve falında öleceğini bilip ölmemek iş için yapacağı projeleri tekrar tekrar düşünerek iş konusunda deneyim sahibi kişilere akıl danışarak daha iyi ve daha doğru çalışmalar ortaya koyacağına ve çok daha büyük kazançlar elde edeceğine, verilecek bazı talimatlar doğrultusunda işin büyütüleceğine, ekonomik açıdan büyük bir başarı elde edileceğine, bu başarının rüzgârıyla yeni bir işe soyunulacağına delalettir.

Kahve falında bilinmeyen böcek görmek kendisine zafer ve birincilik getirecek yatırımlara gireceğine, yeni iş teklifleri alacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir