AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir şey kaçırmak

Kahve falında bir şey kaçırmak

Kahve falında bir şey kaçırmak başarıları ile tanınacağına, bol kazançlı bir iş hayatına sahip olunacağına, neşesini ve moralini kaybedeceğine, hayırlı ve güzel şeylerin kısa süreli olarak rafa kalkacağına, ayaklarının yere basması yerine daha hayalci davranan fal sahibinin ailesiyle arasında da geri dönüşü zor sıkıntılar ve kavgalar yaşanacağına, yeni bir işe geçiş yapılacağına ve bol paralı bir döneme girileceğine, sevdiklerine ihanet etmeyeceğine, büyük kazançlar elde ederek yardıma muhtaç insanlar için harcanacağına, çok büyük ve sağlam dostluklar sayesinde hiçbir zaman sırtın yere gelmeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bir şey kaçırmak gördüyseniz:

  • Aklınızı kullanmanız veya anlamadığınız yerlerde anlamadığınızı söylemeniz size verilen değeri arttırabilir.

Kahve falında bir şeyi kaçırmak güzel fırsatların elde edileceğine, huzurun, bolluğun, bereketin ve neşenin eksik olmayacağına, deyim yerindeyse hayatın dönüm noktasının yaşanacağına, kişi için hayatının en parlak döneminin geleceğine rivayet eder.

Kahve falında bir şey kaçırmak yapılan çalışmaların heba olacağına, evine huzur ve bereketin geleceğine, hayallerinin kısa süre içinde gerçekleşeceğine, dualarının kabul olacağına alamet eder.

Kahve falında bir şeylerden kaçtığını görmek onlarla iyi geçim halinde olacağına, daha sık bir araya geleceğine, içine dolan huzurun ve rahatlığın gözlerindeki ışığı arttıracağına işaret etmektedir.

Kahve falında bir şeylerden korkmak hediyeyi kabul etmeyip reddederse sevdiği biri tarafından kötü bir söze maruz kalacağına, hayırlı, güzel ve bereketli işlere gireceğine, kazançlı işler yapmak için imkânlarının artacağına rivayet eder.

Kahve falında sürekli bir şeylerden kaçmak herkesi hayran bırakacak bazı atılımlar yapacağına, böylece zor durumda kalınan ve maddi sıkıntı çekilen bir dönemin kapanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kedinin bir şey yediğini görmek sevincine ve mutluluğuna kavuşmayı başaracağına, kazançlı çıkacağı işlere yoğunlaşacağına yorulur.

Kahve falında istediğin bir şeyin olmadığını görmek yükselmesine ve de iyi noktalarına gelmesine vesile olacağına, fal sahibinin de bu durumun bir parçası olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında edepsiz şeyler görmek bir daha da hayatı boyunca bu imkânı elde edemeyeceğine ve başarısız olacağına, hayallerinin ardına düşerek, onları gerçekleştirmek için her türlü fırsatı kullanacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir