AnaSayfa / Genel / Kahve falında beğendiğin adamı görmek

Kahve falında beğendiğin adamı görmek

Kahve falında beğendiğin adamı görmek pek çok hayal kırıklığı yaşayacağına, fesat ve kötü kimselerden olacağına, sorunun kısa bir zaman içinde biteceğine, parasının ve malının artacağına ve bu sayede adından da çokça söz ettireceğine, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, yaptığı ve yapacağı işler ile çok güzel yerlere gelip büyük paralar kazanacağına, dolayısıyla da huzuru ve mutluluğu yakalayacağına, orada ihtiyacı olan huzuru, sakinliği ve mutluluğu yakalayacağına yorulur.

Kahve falında beğendiğin adamı gördüyseniz:

  • Belli imzalar atmadan veya girişimlerde bulunmadan önce uzmanlara danışmanızda fayda var.

Kahve falında beğendiğin adamı görmek hayallerine ve isteklerine kavuşacağına, işlerini büyütmek için şans elde edeceğine, bencillikten uzak bu yaşamda sıkıntı çekmeden ve dara düşmeden yaşayacağına yorulur.

Kahve falında çanta beğenmek sorunların çözümü için askıda bekleyen konuların konuşulup nihayete erdirileceğine, sevgi ve saygı çerçevesinde çok büyük bir ilişki yaşanacağına, elinde kalan bir miktara parayı da borç ödemek için harcayacağına tabir olunur.

Kahve falında çorap beğenmek rakiplerin yapabileceği kötülüklerin sevilen kişiler tarafından engelleneceğine, herhangi bir kaza ile ya da başka bir sorunla karşılaşmayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında beğendiğin kadını görmek parasal sıkıntılarının sona ereceğine, şansının, bahtının ve kısmetinin de açık olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında beğendiğin bir erkeği görmek insanlarla olan uyumunun ve iyi geçiminin de artacağına, çok büyük mutluluk yaşayacağına, sevdiği kişiler ile mutlu olacağına, eline geçen fırsatları çok hayırlı bir şekilde değerlendireceğine delalet eder.

Kahve falında mezar yeri beğenmek sorunları hızlı bir şekilde ortadan kaldıracağına, onlardan medet umacağına, onlarla gönül birliği edeceğine işarettir.

Kahve falında terlik beğenmek maddi ve manevi açıdan kendisini çok yıpratacak bir kişi ile arkadaşlık kuracağına, etrafının gerçek ve hayırlı dostlarla dolacağına, mutluluğunu kaçıran, onu üzen, sıkan ve hasta eden tüm kötü olayların biteceğine delalet eder.

Kahve falında halı beğenmek komşularla ters düşüleceğine, zorluklara boğuşulacak bir döneme girileceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir