AnaSayfa / Genel / Kahve falında beğendiği kişiyi görmek

Kahve falında beğendiği kişiyi görmek

Kahve falında beğendiği kişiyi görmek eğitimle ilgili olarak büyük bir sıçrama yaşanacağına, sağlığa önem verilmemesi, dinlenilmemesi ve beslenmenin geri plana atılması yüzünden hasta olunacağına, onların gerçek yüzlerini gözleriyle görene kadar onları dost sanarak, onlarla iş ortaklığı yapmak isteyeceğine ve şahit olduklarından sonra herşeyden vazgeçerek onlardan derhal uzaklaşacağına, bunlardan istediği ve beklediği karı elde etmeyi başaracağına, deyim yerindeyse sevdiği bir kişiye bir dokunup bin ah  işiteceğine, rahat bir hayat sürüleceğine ve yeni bir haneye sahip olunacağına, işleri konusunda büyük faydası dokunacak bir malzeme alacağına, yaşamı boyunca yaradının kendisiyle birlikte olacağına yorulur.

Kahve falında beğendiği kişiyi gördüyseniz:

  • Sizi kötü göstermeye çalışan veya size yanlış bilgiler veran kişiler söz konusu olabilir.

Kahve falında beğendiği kişiyi görmek sevdiğiniz misafirler ile uzun vakit geçirebileceğinize ve özlediğiniz bir yakınınızın ya da bir arkadaşınızın sizi görmeye geleceğine, emeklerinin boşa gitmeyeceğine, yatırımlarının kendine istediği getiriyi kazandıracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çorap beğenmek hediyeyi kabul etmeyip reddederse sevdiği biri tarafından kötü bir söze maruz kalacağına, lakin bu kötü sözü ne için söylendiğine dair hiçbir şey bilmeyeceğine, yaşadığı kötü olayları yakın bir zaman içinde ortadan kaldıracağına, eline geçen fırsatları çok hayırlı bir şekilde değerlendireceğine işarettir.

Kahve falında tesbih beğenmek sevilen bir kişinin düştüğü hastalıktan ötürü içinde bulunduğu ruhsal durumun düzelmesi için gereken herşeyin yapılacağına ve bu kişinin sağlığının yakın zamanda Allah’ın izni ile sağlığının yerine geleceğine, dertlerin ve sıkıntıların ortadan kalkacağına rivayet eder.

Kahve falında perde beğenmek işsiz ise işe gireceğine, büyük adımlar atılacak bir çalışmanın yepyeni kapılar açacağına inanılır.

Kahve falında ev beğenmek işlerin açılacağına, rızkın ve kazancın artacağına, dünya nimetlerinin de daha verimli ve daha çeşitli hale geleceğine, çok büyük mutluluklar yaşayacağına, maddi olarak çok iyi kazanç sağlayacağı bir işe gireceğine delalettir.

Kahve falında beğendiği erkeği görmek ticaretin önünün açılacağına, çevresindekilerle arasının açılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında beğendiğin çocuğu görmek uğradığı zararın yakın bir zamanda telafi edileceğine, hem hayatının kurtulacağına işarettir.

Kahve falında beğendiğin birini görmek çok büyük çaba sarf edeceğine, bir şeyden sorumlu tutulduğuna işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir