AnaSayfa / Genel / Kahve falında beğendiğin çocuğu görmek

Kahve falında beğendiğin çocuğu görmek

Kahve falında beğendiğin çocuğu görmek hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde zorluk çekmeden kavuşacağına, manevi açıdan da gönül ferahlığı yaşayacağına, yorgunluk ve huzursuzluk yaratan durumların kısa zaman içinde son bulacağına, hedef olarak tayin edilen şeylere kısa zaman içinde büyük bir başarı ile kavuşulacağına, zor zamanların geride kalacağına ve tartışmaların ve kırgınlıkların sona ereceğine, üzüntüden ışığı sönmüş olan gözlerinin yeniden parlayacağına, büyük bir azimle çabalayarak kendi işini kuracağına, yardımcı tuttuğu bir işte çok rahat edeceğine, berekete ve zenginliğe ulaşacağına, maddi olarak üstünlük elde edeceğine işaret eder.

Kahve falında beğendiğin çocuğu gördüyseniz:

  • İyi bir arkadaşınızla, aile üyelerinizden bazılarıyla veya partnerinizle aranızda güven ya da anlayış sorunlarına bağlı problemler oluşabilir.

Kahve falında beğendiğin çocuğu görmek alacağı hayırlı kararların geleceğini olumlu yönde etkileyeceğine, karlı yatırımlarının uzun vadede kendisine büyük kolaylık sağlayacağına, akıllıca adımlar atmaya başlayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında gömlek beğenmek maddi olarak büyük bir zarara uğranacağına, talihsiz bir durumla karşı karşıya kalınacağına, uzun bir süre boyunca tartışmalar yaşanacağına, iş dünyasındaki yerin kaybedileceğine, hayır duaları aldığı için çok zor işlerin altından rahatlıkla kalkacağına yorulur.

Kahve falında çorap beğenmek sadece makamının değil kazancının da artacağına, üzülmeye veya keder içinde bulunmaya delalettir.

Kahve falında gelinlik beğenmek dertlerin biteceğine, yapılan işte uğranıla zararların telafi edileceğine, ters giden işlerin edilecek dualar sayesinde yoluna gireceğine, iş hayatında terfi alınacağına, deyim yerindeyse kendini tüy gibi hafif hissedeceğine yorulur.

Kahve falında kıyafet beğenmek parasal olarak çok kazançlı bir işe girileceğine ve komşuluk ilişkilerinin günden güne daha da iyi bir hal alacağına, bedenen ve ruhen iyi olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında gelinlik beğendiğini görmek işlerde aksilikler yaşanacağına, hayallere yakın bir zaman içinde kavuşulacağına yorulur.

Kahve falında tesbih beğenmek ağız tadına, sağlığına, huzura ve mutluluğa kavuşacağına, başarılarının ve zaferlerinin de çoğalacağına işarettir.

Kahve falında bir erkeği beğenmek kardeşlerle büyük bir işe girileceğine, hayırlı bir kısmetle tanışılacağına, yaşamının uzun olacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir