AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir şey taşıdığını görmek

Kahve falında bir şey taşıdığını görmek

Kahve falında bir şey taşıdığını görmek çok mutlu ve huzurlu bir hayata kavuşacağına ancak bu durumların her zaman yavaş yavaş gerçekleşeceğine, karar verme yetkisine ve hakkına sahip olacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine ve bu sayede kişinin yakın zamanda düze çıkıp moral bulacağına, mutluluktan, huzurdan ve zenginlikten yana daha çok nasipleneceğine, kişinin tek başına kalacağına, hayat mücadelesini yalnız vereceğine, yaşanan tatsızlıkların ortadan kalkacağına, karşısına aksiliklerin ve engellerin çıkacağına ve rakiplerinin kendisini yenmesi nedeni ile başarısının düşeceğine, sorunlarına çözüm bulacağına ve kendisini çok kötü hissettiği bir dönemin biteceğine inanılır.

Kahve falında bir şey taşıdığını gördüyseniz:

  • Şimdilik küstürülmüş bir tarafın görmezden gelinmesi gerekebilir.

Kahve falında bir şey taşıdığını görmek çok hayırlı ve güzel çalışmalara imza atacağına, işyerinde yükselme yolu açık olan mevkilere terfi edileceğine, olur olmadık anlarda beyan edeceğine yorulur.

Kahve falında halı taşıdığını görmek başını ağrıtacak olaylar yaşayacağına ve keyfinin kaçacağı bir döneme gireceğine, maaşının artacağına yorulur.

Kahve falında pirinç taşıdığını görmek kendisine ihtiyacı olduğunu söyleyen birine elinden gelen en iyi şekilde yardım edeceğine, yaşanan sıkıntıların herhangi bir sorun yaratmayacağına işarettir.

Kahve falında demir taşıdığını görmek verdiğiniz kararların size fayda yerine zarar getireceğine, hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, yakın bir zamanda daha büyük işlere girmek için adım atacağına yorulmaktadır.

Kahve falında birinin ev taşıdığını görmek cahil çirkef ve malı ile övünen kişilerle karşılaşacağına, ailenin desteği ile sorunların kısa sürede hallolacağına delalet eder.

Kahve falında başkasının odun taşıdığını görmek ağız tadına kavuşacağına, üzüntülerin gideceğine alamet etmektedir.

Kahve falında taşıt almak işlerin rayından çıkacağına, alınan önlemlerin herhangi bir yarar sağlamayacağı, çok büyük tartışmalarla ve ayak oyunlarıyla başa çıkmak zorunda kılınacağına ve uykusuz ve üzüntülü günler geçirileceğine yorulur.

Kahve falında deniz taşıtı görmek kişinin başarısızlığa düşeceğine, her anlamda mutlu ve huzurlu yaşayacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir