AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir şeyi ertelemek

Kahve falında bir şeyi ertelemek

Kahve falında bir şeyi ertelemek yenilgiye uğramış hissedeceğine, verilen emeklerin boşa gideceğine, hayırsız kişilerle iş yapmak zorunda kalınacağına, bazı durumlarda da ağırdan alması nedeniyle önemli fırsatları kaçıracağına, şanslı ve kısmetli bir döneme gireceğine, askıda kalan işlerini nihayete erdireceğine, rakiplerini ortaya koyacağı başarılı projeler sayesinde yenilgiye uğratacağına, iş hayatının stresinden kısa süreli de olsa uzaklaşılacağına, sermayesini kaybedeceğine böylece parasız ve işsiz kalacağına, kazancın ikiye katlanacağına, dünya malının çoğalacağına ve falı kapatan kişinin rahatlığa ereceğine, değer verdiğiniz birine karşı olan hislerinizin git gide kaybolmasına alamet eder.

Kahve falında bir şeyi ertelemek gördüyseniz:

  • Yeni alanlara ilgi duyabilirsiniz.

Kahve falında bir şeyi ertelemek çok büyük mutluluklar yaşanacağına, uzun zamandan beri devam edem sorunların sona ereceğine, zahmetli durumların sona erdirileceğine alamet eder.

Kahve falında nişan ertelemek iş hayatında çok saygın bir isme sahip olunacağına ve zorlukların biteceğine, daha sonra yaşayacağı bazı tatsız olaylardan yüzünden kendisini kötü hissedeceğine delalettir.

Kahve falında evliliği ertelemek kendini dünya yaşantısına fazlaca kaptıracağına ve günah işlemekten çekinmeyeceğine, gelecekte güzel günlere kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında nikah ertelemek başarıların artacağına, ticari anlamda yön değiştireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında düğünü ertelemek ailesi ve sevdikleri ile birlikte çok güzel ve mutlu bir hayat süreceğine, makamında en yüksek noktaya erişeceğine delalet eder.

Kahve falında değerli bir şey çalmak borçların kısa süre içinde ödeneceğine, kazancın Allah yolunda yardıma muhtaç kişiler için kullanılacağına, sevdiği kişiden de ayrılacağına delalettir.

Kahve falında bir şeyinin kaybolduğunu görmek işlerin çok hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine, hafifleyeceğine, iyileşeceğine, ferahlayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında istediğin şeyin olduğunu görmek kötü günlerin arkada kalacağına, etraftaki kişilerin ve iş konusunda tecrübe sahibi olanların sözlerine kulak tıkanacağına, gözleri kapatıp yapılan işe devam edileceği ve ancak tüm çabalara, direnmeye ve gösterilen sabra rağmen işin gittikçe kötüleşip iflasla sona ereceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir