AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir şey için ağlamak

Kahve falında bir şey için ağlamak

Kahve falında bir şey için ağlamak büyük sıkıntılar çekeceğine, hiç beklemediği kişilerden ihanet göreceğine ve kendisini korumak için hayatında çok köklü değişiklikler yapacağına, yapılmak istenen şeylerin gerçekleştirileceğine, bazı konularda konuşulacağına, birinin başı sıkıştığında diğerinin yardıma koşacağına ve çok uzun yıllar bu dostluğun devam edeceğine, kişinin daha önce hiç yaşamadığı kadar rahat koşullarda yaşayacağına, maddi anlamda güçleneceğine, lüksünün, rahatının ve konforunu da yerinde olacağına, iyi bir yer edinerek adından sıklıkla söz ettireceğine, çok üzüntülü zamanlar geçireceğine, maddi durumun yakında karşılaşılacak kötü bir sürpriz yüzünden çok bozulacağına, sert bir tutum sergilenmesinden ötürü büyük bir zarara uğranılacağına, iş hayatında ortaya konan çalışmaları kıskanan rakipler ile bazen münakaşa edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bir şey için ağlamak gördüyseniz:

  • Halledemeyeceğiniz işlere talip olmamalısınız.

Kahve falında bir şey için ağlamak düşünülen bazı projelerin hayır getirecek şekilde ilerleyeceğine, hayatının bir anda çok güzel hale geleceğine, ekmeğinin artacağına işarettir.

Kahve falında bir şeye üzülüp ağlamak eğer zor durumlara düşülmek istenmiyorsa önceden bu durumlarla ilgili önlemler alınması gerektiğine ve işlerin ancak bu şekilde düzeleceğine, şeytanın aklına uyacağına yorulmaktadır.

Kahve falında korkutucu şeyler görmek yaşanan kırgınlıkların hayat içinde unutulacağına, rahatlığa ve güzel bir yaşantının geleceğine delalettir.

Kahve falında bir şeyi görmek çok hayırlı işlere gireceğine, büyük zararlardan kurtulacağına, zaman zaman kötü giden hayatının renkleneceğine rivayet eder.

Kahve falında ölü ye bir şey vermek adının fesada karışacağına bu nedenle de toplumdaki tüm saygınlığını yitireceğine, daha sonra hayırlı bir kısmet ile evleneceğine işaret etmektedir.

Kahve falında görülen şeyi yaşamak sevdiği kişilerden aldığı destek ve yardımla da amacına ulaşacağına, sorunların artacağına tabir olunur.

Kahve falında bir şeyler yazmak maddi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine ve çok mutlu bir haber alınacağına, güleceğine, keyifleneceğine ve neşeli olacağına yorulur.

Kahve falında arkadaşından bir şey almak hafif ve iyi hissedeceğine, sorunlardan dolayı çöken maneviyatının iyileşmeye başlayacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir