AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir şeyi bulamamak

Kahve falında bir şeyi bulamamak

Kahve falında bir şeyi bulamamak sevdiği bir kişinin uzun zamandan beri arzuladığı bir şeyi kendisine hediye olarak vereceğine, hak ve din yolunu bırakacağına, kişinin korkulardan, kuruntulardan, borçlardan, hastalıklardan ve huzursuzluktan uzak kalacağı bir hayatı olacağına, her şeyin iyiye doğru gideceğine, atılan her adımda daha büyük sıkıntılar çekileceğine, hayallerin gerçekleşmeyeceğine ve bu yüzden fakirlik yaşanacağına, işinin gücünün rast gideceğine, kazancının artacağına, kırgınlık yaşanan bir kişi ile barışılacağına, hayatının iyileşeceğine ve güzelleşeceğine işarettir.

Kahve falında bir şeyi bulamamak gördüyseniz:

  • Başkaları için yaptığınız şeyler sizi mutlu edecek şeylere dönüşebilir.

Kahve falında bir şey arayıp bulamamak uzun zamandan beri kurulan hayallerin kısa süre içinde gerçekleştirileceğine, sağlık durumunda meydana gelen sorunların tedavi edileceğine rivayet eder.

Kahve falında bir şeyi bulamamak kişinin hayal kırıklığı yaşayacağına, gözlerindeki yaşın kuruyacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kaybettiği bir şeyi bulamamak işinde verimsiz olacağına, alınacak kararlar doğrultusunda büyük başarı sağlanacağına işarettir.

Kahve falında bir şeyi arayıp bulamamak büyük zarar edeceği bir döneme gireceğine, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, işleri konusunda büyük faydası dokunacak bir malzeme alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında giyecek bir şey bulamamak zarar edilen işlerin düzeleceğine, uğradığı zararları sevdiği kişilerden alacağı destek ile ortadan kaldıracağına delalettir.

Kahve falında babayı bulamamak eline geçen bütün işleri kara geçireceğine, neredeyse görülmemiş büyük başarılara imza atacağına, alınacak kötü bir haber yüzünden işlerin sarpa saracağına ve güzel başlayan bir birlikteliğin sona ereceğine yorulur.

Kahve falında aradığı adresi bulamamak eşsiz ve güzel duyguların kendisine hediye edileceğine, yaptığı başarılı ve büyük çalışmalar sayesinde işlerini yoluna sokacağına tabir olunur.

Kahve falında birini aramak bulamamak kafasına koyduğu işlerin istediği gibi ilerleyeceğine, kazançlı bir döneme girileceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir