AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir şey itiraf etmek

Kahve falında bir şey itiraf etmek

Kahve falında bir şey itiraf etmek anne baba duası alınması sayesinde hayatın hiçbir evresinde sorun yaşanmayacağına, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, endişelerin biteceğine, kendi kabuğuna çekileceğine, ele geçen kısmetlerin ve fırsatların artacağına, çok büyük sıkıntılar çekse bile isyan etmeyeceğine, işinde zarar edeceğine, rahatı kaçıracak bir dedikoduya konu olunacağına, hayırsız kişilerle irtibat kurulacağına, bu kişilerle sürekli tatsızlıklar yaşanacağına, maddi açıdan sıkıntı duyulacağına, güzel başlayan işlerin kötü bir şekilde ilerleyeceğine işaret eder.

Kahve falında bir şey itiraf etmek gördüyseniz:

  • Bazı girişimlerinizi, maceralarınızı veya planlarınızı bir sonraki aşamaya taşıyabilmek için gereken her şeye sahipsiniz.

Kahve falında bir şeyi itiraf etmek yıllar boyunca bolluk ve bereket içinde yaşanacağına, büyük ve güzel işler yapacağına rivayet eder.

Kahve falında bir şey itiraf etmek kafasını kurcalayan ve kendisini çok yıpratan sorunların çözüleceğine, kaçırılan fırsatlar yüzünden uzun zamandan beri yapılmak istenen bir projenin askıya alınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında aşkını itiraf ettiğini görmek günah ve suç işleyeceğine, nefsine uyacağına, işlerini hafifleteceğine tabir olunur.

Kahve falında sevdiğini itiraf etmek rızkının çeşitleneceğine, elinin bollaşacağına, sevilen bir kişinin gelmesi ile uzun bir süreden beri sıkıntı veren bir durumun ortadan kalkacağına alamet etmektedir.

Kahve falında itirafta bulunmak iş hayatında yaşadığı sorunlar işin destek istediği bir kişinin, yardımcı olmayacağına, yakınlık duyulan veya duygusal bir bağ içinde olunan karşı cinsle beraber planlar yapılacağına işaret eder.

Kahve falında itiraf dinlemek şifa ve ilaç bulacağına, bu sayede ruhunun da, bedeninin de iyileşeceğine, rızkının genişleyeceğine, parasının ve ekmeğinin çoğalacağına alamet eder.

Kahve falında itiraf duymak çok uzun bir zaman boyunca aile bireyleri arasında tartışma ve sürtüşmelerin yaşanacağına, çok büyük üzüntüler yaşanacağına, bu durumun iş hayatına da yansıyacağın ve iş hayatında gayet güzel giden çalışmaların durma noktasına geleceğine, borçlarının artacağına rivayet eder.

Kahve falında aldattığını itiraf etmek yapılan ahlaksız davranışlara, güzel günler yaşayacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir