AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir şeyi itiraf etmek

Kahve falında bir şeyi itiraf etmek

Kahve falında bir şeyi itiraf etmek maddi anlamda rahatının daimi olacağına, sıkıntı çekmemesi sayesinde keyfinin yerinde kalacağına, gam ve keder çekmeyeceğine, hem iyi gününde hem de kötü gününde koşup geleceklerine ve onlar tarafından kendisine laf söyletmeyecek kadar sevileceğine, evine ve evliliğine karanlık bulutlar çökeceğine, uzun bir süre zorluk çekileceğine, kötü günler geçirileceğine ve kötülüklerle karşılaşılacağına, hayatı boyunca hep başarılı olacağına, hayatının hep aynı düzende devam edeceğine, karşısına kendisini mutsuz edecek, hayal kırıklığına uğratacak ya da emeklerini boşa çıkaracak hiçbir önemli sorun çıkmayacağına, diploması ile gurur duyacağı gibi çevresinde de büyük itibar göreceğine, yaşanan sorunların kısa bir zaman sonra sona ereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bir şeyi itiraf etmek gördüyseniz:

  • İş hayatınızı ilgilendiren alternatiflerinizi gözden geçirebilirsiniz.

Kahve falında bir şey itiraf etmek birçok sıkıntıya maruz kalabileceğine, hak yoluna döneceğine, doğruluğu bulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bir şeyi itiraf etmek sıkıntı ve zahmet çekileceğine, el attığı işlerde borç ödemek zorunda kalacağına tabir olunur.

Kahve falında itiraf edeni görmek sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup rahat bir nefes alacağına, güvenilir kişilerle yola çıkılacağına işaret eder.

Kahve falında birine aşkını itiraf etmek sorunların ve sıkıntıların baş göstereceğine, muradın gerçekleşeceğine, dileklerin ve duaların kabul olacağına delalet eder.

Kahve falında birini öldürdüğünü itiraf etmek bunun tam aksine zenginliğinin her geçen gün artacağına, kalbinin küt küt edeceğine, içinin kıpır kıpır olacağına işarettir.

Kahve falında aşk itirafı almak çalışma hayatında prestij kaybı yaşanacağına, hayallerini ve isteklerini yerine getirmek için var gücü ile mücadele edeceğine ve bu uğurda koşmaktan bir an olsun yorulmayacağına delalettir.

Kahve falında günahını itiraf etmek kavuşacağı huzurla birlikte, uzun zamandır hiç olmadığı kadar mutlu ve rahat olacağına, zarar getirecek bir kişi ile istemeden muhatap olunacağına, bu yüzden aile bireyleri ile tartışılacağına, alınacak tedbirlere rağmen uzun sürecek bir rekabete girileceğine rivayet eder.

Kahve falında itirafta bulunmak yoğun duygular yaşayacağına, heyecanlanacağı olaylarla karşılaşacağına, hareketli ve hoş günler geçireceğine, hayaline kavuşacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir