AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevdiğini itiraf etmek

Kahve falında sevdiğini itiraf etmek

Kahve falında sevdiğini itiraf etmek pek çok açıdan moral bulunacak güzel bir döneme girileceğine, çok daha büyük kazanç sağlayacak bazı işlere girmek için sevdiği bazı şeylerden vazgeçeceğine ve kendisine uygun bir işe girerek rakiplerine fark atacağına, sorunların yakın zaman içinde artacağına, tüm sıkıntılarının, sorunlarının ve korkularının da bitmesini sağlayacağına, bir sebeple çok zor ve sıkıntılı bir dönem geçireceğine, belki yeni bir eve sahip olunacağına, daha iyi yaşam şartlarına kavuşulacağına, haneden birinin evlilik yolunda adım atacağına, nur topu gibi bir bebeğin geleceğine, elindeki herşeyi kaybedeceğine, büyük sorunlar yaşayacağına, büyük kazançlar elde edeceğine ve sorunlarından kurtulacağına delalettir.

Kahve falında sevdiğini itiraf etmek gördüyseniz:

  • Sosyal yaşamınız hareketlenmeye başlıyor.

Kahve falında sevdiğini itiraf etmek yakalayacağı fırsatların kıymetini bilemeyeceğine, yaşanacak sıkıntılı bir durum yüzünden çok kötü şeylerin ortaya çıkacağına işarettir.

Kahve falında aşk itirafı duymak haramdan uzak durup, Allah’a dua edeceğine, ibadetlerini de aksatmayacağına, şansının ve kısmetinin kendisini hiç bırakmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında birine aşkını itiraf etmek kendisini hiç bilmediği bir işte bulmasına rağmen kısa süreli bir inceleme sayesinde işi öğreneceğine, zor bir işe girileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında aşkını itiraf etmek hastalıklarının azalacağına, kazancını artıracağına alamet etmektedir.

Kahve falında aşk itirafı almak yaşadığı yerden uzak kalacağına ve özlem çekeceğine, bedeninin şifa bulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında itiraf dinlemek tatsızlıkların aşılacağına, dertleri biteceğine, her zaman şanslı ve bahtı açık olarak ilerleme kaydedeceğine işarettir.

Kahve falında suçunu itiraf etmek yaşadığı sorunlardan kurtulması ve kendisini toparlaması için önayak olunacağına, çevresinin kötü, art niyetli ve kem gözlü kişilerle dolacağına rivayet eder.

Kahve falında aldattığını itiraf etmek aksiliklerle ve engellerle karşılaşacağına ve başarısızlığa düşeceğine, eş, dost ya da akrabalardan biri ile birlikte kazançlı bir işe ortak olunacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir