AnaSayfa / Genel / Kahve falında itirafta bulunmak

Kahve falında itirafta bulunmak

Kahve falında itirafta bulunmak şifaya kavuşacağına, deyim yerindeyse elinin iş ve ekmek tutacağına, başarısının önündeki engellerin kalkacağına, mutluluğunun da hayat boyunca süreceğine, bulduğu bir hata sayesinde büyük bir yaygara kopartacağına, yaşadığı bir rahatsızlığın yakın bir zamanda son bulacağına, büyük bir azimle çabalayarak kendi işini kuracağına, etrafındaki insanlara başları sıkıştığında yardım edeceğine, ileride çok zengin biri olacağına, zor günler geçirileceğine, manevi olarak bir rahatsızlık yaşanacağına, kötü bir kişinin oyununa gelineceğine, uğur ve kazanç getirecek doğru işlerin altına imzasını atacağına, bir sebeple çok üzüntü duyulacağına işaret eder.

Kahve falında itirafta bulunmak gördüyseniz:

  • Araştırmalar sonucu öğreneceğiniz şeyler olabilir.

Kahve falında itirafta bulunmak sıkıntılarının ve sorunlarının günden güne artacağına, iş yerindeki arkadaşlar ile kavgalı bir ortam oluşacağına işaret eder.

Kahve falında aşk itirafı duymak bir süre kendini herkesten izole etmesine neden olacağına, ancak biraz sabırlı olunması ve daha dikkatli davranılması sayesinde her şeyin yoluna gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bir şey itiraf etmek hanesinde huzur ve mutluluğun hâkim olacağına, üzüntülerinin ve sıkıntılarının en kısa sürede sona ereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında aşkını itiraf etmek rızkının genişleyeceğine, parasının ve malının da artacağı işler yapacağına, rahat edeceği, huzurlu ve mutlu olacağı günlerin geleceğine alamet eder.

Kahve falında birine aşkını itiraf etmek maddi durumun yakında karşılaşılacak kötü bir sürpriz yüzünden çok bozulacağına, sert bir tutum sergilenmesinden ötürü büyük bir zarara uğranılacağına, iş hayatında ortaya konan çalışmaları kıskanan rakipler ile bazen münakaşa edileceğine, hayırlı bir çalışmanın ortaya konulması sayesinde büyük ses getirileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında aldattığını itiraf etmek huzur ve rahatlık sağlayacak bir ortam içinde bir yuva kurulacağına, tövbelerinin karşılık bulacağına ve içinin rahata ereceğine alamet eder.

Kahve falında aşk itirafı görmek gittikçe daha kötü durumlara düşüleceğine, eşi ile dargın olmanın üzüntüsü ile falı kapatan kişinin kendisini başka işlere vereceğine inanılır.

Kahve falında bir şeyi itiraf etmek bir daha kopmayacağına, değil elini harama uzatmak göz ucuyla dahi bakmayacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir