AnaSayfa / Genel / Kahve falında aşkını itiraf ettiğini görmek

Kahve falında aşkını itiraf ettiğini görmek

Kahve falında aşkını itiraf ettiğini görmek hanesindeki aşın, ekmeğin ve paranın da artacağına, yaşam tarzında büyük değişiklikler yapılacağına, iyiye ve güzel olana ulaşacağına, kardeşler arasındaki bir sorunun çözüleceğine, hayır getirecek kişilerle güzel bir yola çıkılacağına, alınteri dökülerek yapılan işten çok büyük bir maddi birikim yapılacağına, zor bir işin üstesinden gelinmesi ile birlikte bazı işlerin hayata geçirileceğine, bir sebeple ruhen güçsüz düşüleceğine, sorunlarla ve tartışmalarla dolu bir döneme girileceğine, zamansız girilen işte huzursuzluk yaşanacağına, çok daha hayırlı ve güzel bir iş hayatına sahip olunacağına, canın ve malının da her zaman güvende olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında aşkını itiraf ettiğini gördüyseniz:

  • İşleri tamamlama hevesiniz size saygı duyulmasını sağlarken, sözlerinizi yerine getirememeniz durumunda imajınız zarar görebilir.

Kahve falında aşkını itiraf ettiğini görmek esenlik bulup, mutlu olacağına, yaşam standartlarının yükseleceğine, rahata, lükse ve konfora kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında aşkını itiraf etmek alınacak sevinçli haberlerle mutluluk dolu günler yaşanacağına, sorunların haneden kısa zamanda uzaklaştırılacağına, sağlıkla ilgili bir sorunun tedavi edileceğine, asık yüzlerin güleceğine rivayet eder.

Kahve falında birine aşkını itiraf etmek neredeyse bozulma noktasına gelmiş olan hayatını toparlayacağına, kişinin kuyusunu kazan her gün yüz yüze baktığı kişilerin galip çıkacağına alamet etmektedir.

Kahve falında itirafta bulunmak alacaklıların kapısını aşındıracağına, zor zamanların geride kalacağına, başın sıkıştığı bir anda çok sevilen ve değer verilen bir arkadaştan gelecek yardımla sorunun çözüleceğine delalet eder.

Kahve falında birini öldürdüğünü itiraf etmek bundan sonra yapılacak çalışmalarda daha çok kişinin desteğinin alınacağına, kardeşler arasında bir tartışma yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında günahını itiraf etmek hainlik ve hıyanetle karşılaşmayacağına, gürültü patırtı ve huzursuzluk içinde geçeceğine delalettir.

Kahve falında suçunu itiraf etmek kırılan kalplerin tamir edileceğine, kazancın her kuruşunun helal olduğuna ve kısmet geleceğine tabir olunur.

Kahve falında itiraf dinlemek kendisi ve ailesi için önemli sevaplarda bulunup hayırlar işleyeceğine, çok güzel günler göreceğine, sevdiği kişiler ile çok mutlu ve huzurlu olacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir