AnaSayfa / Genel / Kahve falında itiraf dinlemek

Kahve falında itiraf dinlemek

Kahve falında itiraf dinlemek ister istemez çok üzüleceğine, başta umutları olmak üzere sahip olduğu maddi ve manevi değerleri kaybedeceğine, düşmanlık besleyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına, ancak yakın bir zamanda tanışacağı birisi ile arasında bazı şeyler olacağına, bu durumdan ötürü çok sevineceğine, en önemli anlarda destek görüleceğine, birden fazla ortakla iş kurulacağına, çok rahat bir döneme girileceğine, çok büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine, gözden düşeceğine, ayıplanacağına işaret eder.

Kahve falında itiraf dinlemek gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızı ön planda tutmanızda fayda var.

Kahve falında itiraf dinlemek sorunların teker teker çözüleceğine, işlerin yoluna gireceğine, hayırlı haberler alınacağına, özellikle günahtan uzak durmak konusunda dirayet göstererek, daha iyi bir Müslüman olmak yolunda ilerleme kaydedeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sevdiğini itiraf etmek başarısının düşeceğine, kazandığı her kuruşun alın teri ile ıslandığı için helal olduğuna ve hanesinde bolluk ve bereketin bir ömür boyu süreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında suçunu itiraf etmek yapılan işte yalnız kalınacağına, kişinin bu sayede başarısı ile ön plana çıkacağına, işinde terfi edeceğine rivayet eder.

Kahve falında bir şey itiraf etmek günlerin hiç olmadığı kadar hareketli ve heyecanlı geçeceğine, büyük maddi zararlara uğrayacağına delalet eder.

Kahve falında birine aşkını itiraf etmek kudretinin ve inancının da hiç azalmayacağına, böylece hayırlı bir yola girileceğine inanılır.

Kahve falında aşk itiraf etmek her şeyin ters gideceğine ve uzunca bir dönem falı kapatan kişinin kendisini toparlayamayacağına, daha çok emek vereceğine ve hep daha iyi ve daha güzel şeyler yaparak insanlara örnek olacağına delalet eder.

Kahve falında aldattığını itiraf etmek işlerinin yoluna gireceğine, gelirinin çoğalacağına, kısa zamanda çok yol alınacağına inanılır.

Kahve falında aşkını itiraf etmek edilen duaların karşılığını bulacağına, çalışılan işte alınacak başarılı sonuçlarla üst mevkilere gelineceğine ve bu sayede maddi anlamda sorun yaşanmayacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir