AnaSayfa / Genel / Kahve falında saz çalmaya çalışmak

Kahve falında saz çalmaya çalışmak

Kahve falında saz çalmaya çalışmak maddi sıkıntı içine düşüleceğine, sorunların ardı ardına ortaya çıkacağına, maddi açıdan çok büyük gelir kaynağı olacağına, hayırlı bir sürece girileceğine, kazancın daha da artacağına, yaşamın güzelliklerle dolacağına, kimseye muhtaç olmadan ve el açmak zorunda kalmadan yaşayacağına, sorunların yakında çözüme kavuşacağına, özlem gidereceğine, alınteri ile kazanılan paranın hayırlı bir iş için bir kenara konulacağına delalet eder.

Kahve falında saz çalmaya çalışmak gördüyseniz:

  • Taşınma ya da yer değişikliği türünde durumlar da söz konusu olabilir.

Kahve falında saz çalmaya çalışmak çok hayırlı işler yaparak büyük kazançlar elde edeceğine, iş için önemli olabilecek bir ortaklık kurularak yeni işlere sermaye olarak kullanılacağına, şansının açık olacağına işarettir.

Kahve falında saz çalmayı öğrenmek bir sebeple çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, gerçek olmayan ithamlarla başkalarına saldırıda bulunacağına işarettir.

Kahve falında gitar çalmaya çalışmak yüksek bir makamı olacağına, problemlerin çözüme kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bir şey çalmaya çalışmak sorunsuz bir kişi ile arkadaş olunacağına, içinde bulunduğu kötü durumu sona erdirecek bilgilere ya da direkt olarak çözüme ulaşabileceğine yorulur.

Kahve falında para çalmaya çalışmak hayatın pahalılaşmasına, onlar için çabalayacağına ve kendini onlara feda edeceğine alamet eder.

Kahve falında ıslık çalmaya çalışmak sevinçli ve huzur dolu bir döneme girileceğine, eşi ile yaşadığı tartışmaların sona ereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında çalmaya çalışmak maddi durum kötü ise zengin olunacağına, endişelerinin son bulacağına, çok güzel ve insanlığa yararlı şeylere imza atacağına, çok büyük insanlar arasına gireceğine tabir olunur.

Kahve falında keman çalmayı öğrenmek aşk ve para işle ilgili olarak istenen bütün dileklerin gerçek olacağına, sevdikleri ile bir araya geleceğine, onlarla keyifli zamanlar geçireceğine, yenileneceğine, tazeleneceğine, moral bulacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir