AnaSayfa / Genel / Kahve falında kapı çalması duymak

Kahve falında kapı çalması duymak

Kahve falında kapı çalması duymak başına bir şey gelmemesi için Allah’a yalvaracağına ve her zaman şükredeceğine, kendi işini kurarak yönetici koltuğuna oturacağına, yaptığı hataları sürekli tekrarlayacağına ve zor zamanlar geçireceğine, aile içinde saadetinin artacağına, yeteneklerini geliştirmeye, doğru seçimler yapacak olan fal sahibinin hangi işe el atarsa atsın son derece başarılı olacağına, çok zahmetli durumlar ile karşılaşacağına, hayallerine en kısa süre içerisinde kavuşacağına ve çok iyi yerlere geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kapı çalması duymak gördüyseniz:

  • Biraz vurdum duymaz yapıda olmaya gayret ederseniz dengenizi daha iyi koruyabilirsiniz.

Kahve falında kapı çalması duymak yıkılacağına, kara ve yaslı günler geçireceğine, geçirdiği zor zamanların sona ereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında gitar çalmayı öğrenmek sıkıntıların ve stresin son bulacağına, zor işlerin çok büyük bir kolaylık sayesinde çözüme kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında çalmaya çalışmak sevinçli haberler alınacağına, iş konusunda hayırlı bir adım atılacağına ve kaçan fırsatların tekrar elde edileceğine, işlerinin büyüyeceğine işarettir.

Kahve falında piyano çalmayı öğrenmek gözünün ve ufkunun da açılmasına vesile olacağına, hiç bir şeyin eksikliğini ve yokluğunu da hissetmeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında para çalmaya çalışmak eline geçen tüm fırsatları bu sayede değerlendireceğine, çalışarak alnının teri ile helal para kazanacağına tabir olunur.

Kahve falında telefonun çalması görmek yeni hobiler edinileceğine, yeni bir sosyal çevreye girileceğine ve hiç olunmadığı kadar mutlu olunacağına, aile bireylerinden birinin çok büyük bir hastalıktan ötürü uzun bir süre hasta yatacağına delalet etmektedir.

Kahve falında saz çalmaya çalışmak fakirleşeceğine, bir süre maddi sıkıntılar yaşayacağına, birikimlerinin yok olması neticesinde kendisini birden çok düşkün bir halde bulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında çalmadan oynamak ancak daha sonra ihanet eden bu kişi ile çok iyi bir dostluk ilişkisi kurulacağına, mevcut durumundan çok daha iyi koşullarda yaşayacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir