AnaSayfa / Genel / Kahve falında çalmadan oynamak

Kahve falında çalmadan oynamak

Kahve falında çalmadan oynamak neşesini ve huzurunu kaçıracak hiçbir sorunun meydana gelmeyeceğine, kesesinin her daim dolu kalacağına, dualarının karşılığını alacağına, iş konusunda başarılı ve tecrübeli bir kişi ile kurulacak bir ortaklık sayesinde tüm aileye yarar getirecek bir işe sahip olunacağına, zenginlik kadar huzurun ve sağlığın da önemli olduğunun farkında olacağına, çok detaylı bir şekilde kazanacağı ve kaybedebileceği şeyleri ortaya koyacağına ve bu şekilde işe girip girmeme kararı vereceğine, sevilen bir kişinin vereceği destek ile durumun yavaş yavaş toparlanacağına, ancak daha önceden kendisini tanıyan kötü kalpli ve zalim birisi tarafından yine kötülüğe çekilmeye çalışılacağına, zengin olunacağına rivayet eder.

Kahve falında çalmadan oynamak gördüyseniz:

  • Size yapılan tekliflerin ardında başka şeyler olabileceği kuşkularından kurtulmalısınız.

Kahve falında çalmadan oynamak rakipleri sevindirecek bir duruma düşüleceğine ve kararsız kalınması sebebiyle mal varlığının bir kısmının elden çıkarılacağına, aile hayatında bir sıkıntı varsa düzeleceğine, kendine olan güvenin tazeleneceğine, işte başarılı adımlar atılacağına rivayet eder.

Kahve falında ıslık çalmaya çalışmak tartışmalı durumlara düşüleceğine, hayırsız kişilerle muhatap olunacağına, çok güzel ve hayırlı çalışmalar yaparak kendisinden yardım isteyen herkese çok büyük yardımlarda bulunacağına delalettir.

Kahve falında saz çalmaya çalışmak yeniden çok güzel hayaller kurmaya başlayacağına, çok sıkıntılı ve zor günler yaşayacağına işarettir.

Kahve falında bir şey çalmaya çalışmak kırgınlıkların sona ereceğine, üzüntülerinden ve endişelerinden kurtulacağına ve hastalığından tamamen kurtulup rahata ereceğine yorulur.

Kahve falında saz çalmayı öğrenmek şartlarının iyi olmamasından ötürü emekli olsa bile çalışmaya devam edeceğine hatta ölmeden çok kısa bir süre öncesine kadar hala çalışacağına, kendi işini kurarak, alın ter ile ekmeğini kazanacağına delalettir.

Kahve falında gitar çalmaya çalışmak bozulan sağlığın düzeleceğine, eğlenceli ve yemekli bir törene konuk olunacağına, yaşamının kusursuz denecek kadar eksiksiz hale geleceğine ve hiçbir ihtiyacının da kalmayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında para çalmaya çalışmak başarılı bir kariyere sahip olunacağına, yaşanan bu üzücü durumların aile hayatına da yansıyacağına rivayet eder.

Kahve falında kapı çalması duymak hayali kurulan herşeye sahip olunacağına, aile hayatı içinde çok mutlu ve huzurlu günler yaşanacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların mutluluğa döneceğine, ister istemez kendisini çok derin ve büyük üzüntülere sokacak ve yalnız başına kalmasına sebep olacak bazı olaylar yaşayacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir