AnaSayfa / Genel / Kahve falında pankart asmak

Kahve falında pankart asmak

Kahve falında pankart asmak tatsızlık olacağına, yeni kişilerle tanışacağına, sevdiği kişilerle kurduğu ortaklılarda büyük kazançlar elde edeceğine, sağlığının çok iyi bir şekilde olacağına, ömrünün uzun olacağına, epey bir zarara uğrayacağına, her ne kadar çabalasa, elinden geleni yapsa da pek çok zorlukla karşılaşıp, göğüs germek zorunda kalınacağına, sorunlarının çözümü için canla başla çalışacağına, iş hayatında çok büyük bir yardımda bulunacağına ve aile hayatı ile ilgili bir sorunu çözeceğine, sürpriz ve olumlu olaylar yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında pankart asmak gördüyseniz:

  • Yeteneklerinizi kullanabileceğiniz durumlar oluşabilir.

Kahve falında pankart asmak yaşadığı sorunlar yüzünden psikolojisinin bozulacağına, sevdikleri ile arasının açılacağına ve zor zamanlar geçireceğine, dünya malının çoğalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ip yün asmak hayatından razı geleceğine, kişinin tüm hayatının değişeceğine, fakir ve güçten düşmüş bir kimse olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında beyaz çarşaf asmak sağlığına, ağız tadına ve neşesine kavuşacağına, hayallerine ulaşacağına, amaçlarına nail olacağına ve muradına ereceğine, kötü kişilerin şerrine denk geleceğine, kem gözlü insanların da nazarına uğrayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında fotoğraf asmak aile hayatında çok sıkıntı çekeceğine, onlar sayesinde hayırlı fırsatlar elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında mont asmak zor durumda olanın da halinin gittikçe kötüleşeceğine, aradığı aşkı bulacağına delalet eder.

Kahve falında avize asmak uzun zaman önce alınan ancak bir türlü bitirilemeyen borçların kapanacağına, haram ile helali ayıran bir bakış açısıyla hareket edileceğine ve asla yanlış yollara sapmadan yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında beyaz tül asmak rakiplerini ve düşmanlarını geride bırakacağına, yatırımlarından ve yeni girişimlerinden hayır ve yüz güldürecek gelişmeler elde edeceğine, güzelleşeceğine, iyileşeceğine, kısmet alacağına işaret eder.

Kahve falında kendini asmak rahatının kaçacağına, düzeninin yaşayacağı kötü olaylar yüzünden olumsuz etkileneceğine, eline geçen fırsatların yarar sağlamayacağına, girdiği işlerde büyük sorun yaşayacağına, şansının pek iyi gitmemesi sebebi ile büyük sıkıntılar çekeceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir