AnaSayfa / Genel / Kahve falında askıya ceket asmak

Kahve falında askıya ceket asmak

Kahve falında askıya ceket asmak satışların düşeceğine, çok daha sosyal bir kişi olup daha büyük bir arkadaş çevresi edineceğine ve kendisine daha uygun ve daha güzel bir hayat kurarak çok uzun zamandan beri ertelediği hayallerine kavuşacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım etmek için de harcayacağına, tüm hayatına titiz şekilde özen göstereceğine, sırlarını kimseyle paylaşmadan, açık vermeden, şartlar ne olursa olsun her şekilde dik duracağına, zararının büyük olacağına, büyük işlerin ortaya konulacağına, hayır getirecek bazı çalışmaların ortaya konulması sayesinde kötü şansın kırılacağına, işinde tek adam (kadın) durumuna geleceğine, makam edineceğine, toplumda önde gelen sayılı insanlardan olacağına tabir olunur.

Kahve falında askıya ceket asmak gördüyseniz:

  • Aklınıza gelen fikirler veya ilham verici gelişmeler alışılmadık işlere dönüşebilir.

Kahve falında askıya ceket asmak kendisini çok sıkıntılı hissettiği bir anda Allah’ın izni ile karşısına çıkacak güzel bir yol ile bu durumdan kurtulacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, bütün emeklerin heba olacağına ve eğitimle ilgili olarak yapılan yatırımların zarar getireceğine işaret eder.

Kahve falında elbiseyi askıya asmak işlerini çok iyi bir şekilde idare ederek yakında çok daha iyi bir konuma gelmesini sağlayacağına, iş dünyasındaki bazı kişilerin dışlaması ile karşılaşılacağına işaret eder.

Kahve falında askıda ceket görmek huzursuzluk yaratan kişilerin haneden uzaklaştırılacağına, hayat kalitesinin de yükseleceğine inanılır.

Kahve falında boş askı görmek borçlarının kapanacağına, yükünün azalacağına ve böylelikle içine düştüğü maddi sıkıntının da sonunun geleceğine, bir süre daha sahip olduğu işle idare etmek durumunda kalacağına delalet eder.

Kahve falında askı görmek çok sert geçen bir tartışmanın ardından uzun zaman önce verdiği bir kararı uygulamaya koyacağına, kendisini üzen ve kıran kişilere karşı cephe alacağına, bu sayede hem kendisini hem ailesini koruma konusunda daha rahat edeceğine, yeni bir eğitim kurumuna kayıt yaptırılacağına rivayet eder.

Kahve falında sütyen askısı görmek işlerinden yana bereket ve bolluk olacağına, maddi yükümlülüklerinden kurtulacağına delalettir.

Kahve falında pantolon askısı görmek kısa zamanda çok büyük bir aşka yelken açacağına, çok büyük üzüntü duyacağına rivayet eder.

Kahve falında kırık elbise askısı görmek alım ve harcama kolaylığının azalmayacağına, yakın zaman içinde büyük başarılar kazanacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir