AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir şehir görmek

Kahve falında bir şehir görmek

Kahve falında bir şehir görmek bir sebeple kendisine yeni bir iş bulacağına, ancak daha uzun bir süre boyunca kıt kanaat geçineceğine, somun ekmek yense de hiçbir zaman şikayet etmeden yaşamanın mükafatının görüleceğine, zamanında destek verdiği bazı insanlardan destek görmeyeceğine, çok büyük bir dedikoduya malzeme olacağına, iş hayatında çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına ve rahata erileceğine, içinden çıkılmaz olaylar ile karşılaşacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından bu sayede kurtulup çok büyük başarılara imza atacağına, evlilik yolunda olanlar için sürecin istedikleri gibi sakin ve güzel geçeceğine, neşe ve sevinç içinde olacağına alamet eder.

Kahve falında bir şehir gördüyseniz:

  • Beklemediğiniz bir engel sizi umutsuzluğa düşürebilir.

Kahve falında yabancı bir şehirde olduğunu görmek asil kişilerle birlikte olup iyi bir hayat süreceğine, refah düzeyinin düşeceğine işaret eder.

Kahve falında küçük şehir görmek keyfinin yerine geleceğine, işlerinin açılacağına, insan sevindireceğine, dua alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında başka şehirde gezmek işlerinin artacağına, sıkıntılarını bir köşeye atacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında batık şehir görmek kısa sürede çalışmalarının çok kazanç getireceğine, bir sebeple sevdiği kişilerden çok laf işiteceğine ve en sonunda başına gelecek çok kötü bir olay yüzünden bu kişilerle bütün irtibatını koparacağına işaret eder.

Kahve falında şehir dışında olduğunu görmek uğrayacağı zarar nedeni ile elindekilerinin de değersizleşeceğine, bunun itibarının sarsılmasına neden olacağına işaret eder.

Kahve falında kendini başka şehirde görmek maddi imkânlarının bir ömür konfor içinde yaşaması için ona yeteceğine, rahatının her zaman yerinde olacağına delalettir.

Kahve falında uzak bir şehire gitmek heyecandan ve mutluluktan ne yapacağını bilemeyeceğine, gelirinin bir kısmı ile geleceğine delalettir.

Kahve falında başka bir şehirde gezmek çok sıkıntılı zamanları geride bırakacağına, herkes tarafından çok sevilen bir kişi olunacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir