AnaSayfa / Genel / Kahve falında uzak bir şehire gitmek

Kahve falında uzak bir şehire gitmek

Kahve falında uzak bir şehire gitmek borçların kısa bir zaman içinde kapanacağına, problemlerinin bitmek bilmeyeceğine, gönlünün ferahlayacağına, hayatının düzene gireceğine, üzüntülü bir haber alınacağına, sıkıntılarını çok kısa süre içinde üzerinden atacağına, dini açıdan da inancına uygun hareket edip, ahiret hayatına da hazırlık yapacağına, bir sebeple eşi ile arasının açılacağına ve mutluluğunu çekemeyen kişiler tarafından hiç istemeyeceği durumlara düşürüleceğine, el attığı bütün işlerde çok büyük kazanç elde edeceğine, sevdiği kişiler ile çok güzel zamanlar geçireceğine, kalbini tekrar hayata açacağına işaret eder.

Kahve falında uzak bir şehire gitmek gördüyseniz:

  • İyi niyetli olsanız da herkes yapmak istediğiniz ya da yaptığınız şeyi anlamayabilir.

Kahve falında uzak bir şehire gitmek sorunlarından ve sıkıntılarından bu sayede kurtulacağına, kafasındaki kuşkuların ve güvensizliğin artacağına işaret etmektedir.

Kahve falında başka bir şehire gitmek ağız tadının yerinde kalacağına, hayatının afiyette geçeceğine, yardımının olacağına delalettir.

Kahve falında başka bir şehire gideceğini görmek malını ve canını riske edeceğine, içinde bulunduğu sıkıntılardan herhangi bir zorluk çekmeden kurtulacağına yorulur.

Kahve falında şehir dışına gitmek takdir edilip her konuda destek göreceğine, çok büyük problemler ve üzüntüler yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında bir şehirden başka şehre gitmek kısmetli bir kişi olunacağına, bilgisi bulunmayan bazı konularda yeni birşeyler öğreneceğine tabir olunur.

Kahve falında yeni bir şehire gitmek aynı andan pek çok işi yönetecek kadar deneyimli, bilgili ve donanımlı kimse haline geleceğine, kurulacak olan bir ortaklık sayesinde çalışma hayatında çok iyi yerlere gelineceğine, maddi ve manevi birçok şey kazanılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bir şehire gitmek karanlık ve zor geçen bir dönemin sona ereceğine, sıkıntılı günler yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında bir şehirden başka bir şehre gitmek onlar sayesinde hayırlı fırsatlar elde edeceğine, sevdiklerinden ayrı geçirdiği bir dakikanın bile kendisine azap vereceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir