AnaSayfa / Genel / Kahve falında poşete yumurta görmek

Kahve falında poşete yumurta görmek

Kahve falında poşete yumurta görmek kendisini bir sorunlar yumağı içinde bulabileceğine, yeni bir iş için başvuru yapılacağına, kısa süre içinde kabul edildi haberi geleceğine, saygı göreceği gibi, itibarıyla da sosyal hayatta isim yapacağına, unutulmuş olan bir sorunun tekrar ortaya çıkacağına, malının ve parasının da büyüyeceğine, hiç beklemediği bir anda çok büyük miktarda bir paranın eline geçeceğine, başarılarının tadına varacağına, yapmadığı şeylerden ve söylemediği sözlerden sorumlu tutulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında poşete yumurta gördüyseniz:

  • Boşa zaman geçirmek fırsatların kaçması ya da yanlışlara davetiye çıkarılması anlamına gelebilir.

Kahve falında bir poşet dolusu yumurta görmek uykusunda ne kadar bel ağrısı çekerse o kadar rahatlayacağına, evinin kapısının her zaman sevdiği kişilere açık olduğuna ancak bazı kötü niyetli kişilerin bu durumu istismar edeceğine işaret eder.

Kahve falında poşette yumurta görmek sevinçli haberlerin alınması ve bu haberlerin çok hayırlı ve doğru bir şekilde değerlendirilip ona göre karar verilmesi sayesinde işlerin çok iyi bir hal alacağına, hayır getirecek ve iş dünyasında sarsılmaz bir yer edinilmesine katkı sağlayacak kişiler ile ortak olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bir poşet yumurta görmek dedikoduların deyim yerindeyse bıçak gibi kesileceğine, başarılı bir kişi olunacağına, eski konuların tekrardan gündeme geleceğine, geçmişte kalan bazı olayların kendisini göstermeye başlayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında poşete yumurta görmek kurulu bir düzenin sağlanacağına, hiç ummadığı kadar kötü bir duruma düşeceğine, rahat ettiği bir dönemde başına gelecek bazı kötü olaylardan ötürü canını sıkan durumlar ile karşılaşacağına delalettir.

Kahve falında poşet toplamak hep hayalini kurduğu yaşamın da kapılarını yavaş da olsa aralamayı başaracağına, içinde olduğu borçlar yüzünden kaybetme sınırına geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında poşet unutmak azla yetinmeyi kendine layık bulmayacağına, ufak girişimlerde bulunup büyük karlar elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında poşet içinde ekmek görmek önemli ve saygın birinden yardım alacağına, uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı durumların sona ereceğine ve mutlu olunacağına rivayet eder.

Kahve falında poşete koymak kazandığı paraları ve malları uğradığı zararları ortadan kaldırmak için son kuruşuna kadar harcayacağına, bu yüzden çok zor zamanlar geçireceğine, yaşama sevincini ve enerjisini kaybedeceğine, deyim yerindeyse kolu kanadı kalkmayacak kadar isteksiz ve halsiz durumlarda bulacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir