AnaSayfa / Genel / Kahve falında yırtık poşet görmek

Kahve falında yırtık poşet görmek

Kahve falında yırtık poşet görmek herkes tarafından bilinen ve takdir edilen biri olacağına, maddi ve manevi olarak sevineceğine ve rahata ereceğine, kalbine dolan huzurla etrafındaki insanlara da huzur dağıtacağına ve çok hayırlı işlere gireceğine, elinde bulunan bir miktar kazanç ile kendi işini kurmak için adım atacağına, rızkının genişleyeceğine, parasının ve ekmeğinin çoğalacağına, içinde kalan hayallerini gerçekleştirme fırsatı bulacağına, geçim kaygısı ve sıkıntısı yaşamayacağına, kendisine yeni bir hayat kurup yeni bir iş bularak yeni bir şeyler gerçekleştireceğine, yardım edebileceği kurumlar ile irtibata geçeceğine elinden gereken her şey ile yardım edeceğine, çok hayırlı adımlar atarak daha iyi ve rahat bir hayata kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yırtık poşet gördüyseniz:

  • Sonu ne olursa olsun, her anlamda risk almaya hazır görünüyorsunuz.

Kahve falında yırtık poşet görmek ilkelerinden asla vazgeçmeyeceğine, çektiği zahmetin, zorlukların ve çilelerin azalacağına delalettir.

Kahve falında ölüyü poşette görmek zararın bir türlü telafi edilemeyeceğine, yapılan çalışmaların heba olacağına, kurulmuş bir ortaklığın bozulacağına, daha önce yaşanmış bir hastalığın nüksedeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında poşetin içinde yılan görmek rızkında ve malından olacağına, İslamiyet hakkında daha fazla bilgi edinmek için araştırma yapacağına tabir olunur.

Kahve falında poşet patlatmak işinde en üst noktaya gelmek için hırslı, azimli ve kararlı duruşundan taviz vermeyeceğine, maddi ve manevi olarak geçirdiği zor günlerin biteceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bir poşet altın görmek hayırlı ve güzel günler göreceğine, yaşayacağı bir rahatsızlıktan yakın zaman içinde herhangi zarar görmeden kurtulacağına, evlendikten sonra çok mutlu olunacağına inanılır.

Kahve falında bir sürü poşet görmek üzüntülerin sevince dönüşeceğine, kişinin ömrünün son anına kadar sevdikleri ile huzur ve barış içinde yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında beyaz naylon poşet görmek çevresinde kendisini koruyup kollayacak ve dört bir koldan saracak kimselerin çoğalacağına, elinde bulunan bir miktar kazancı kısa süre içinde harcayacağına, çok daha büyük kazanç sağlayacak bazı işlere girmek için sevdiği bazı şeylerden vazgeçeceğine rivayet eder.

Kahve falında poşetle uçmak işlerin kötü gidişatına dur denileceğine, böylece mesleğinde önemli aşamalar kaydedeceğine ve bunun doyumsuz hazzını yaşayacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir