AnaSayfa / Genel / Kahve falında poşet kaybetmek

Kahve falında poşet kaybetmek

Kahve falında poşet kaybetmek neşesinin ve keyfinin de yerine geleceğine, fal sahibinin uzun bir zamandan sonra derin ve rahat bir nefes alacağına, kurulan hayallerin yıkılacağına, bol şanslı bir döneme girileceğine, sabit olan işinin ve gelirinin elinden gideceğine, belli bir kazanç elde edileceğine, gururlandıracak işler yapacağına, şifa bulacağına, kurtuluşa ereceğine delalet eder.

Kahve falında poşet kaybetmek gördüyseniz:

  • Sağlık, anlaşmalar veya maddi başlıklarla anılabilecek konular dikkat gerektiriyor.

Kahve falında poşet çanta kaybetmek yakın bir arkadaşın başının sıkışması üzerine yardımına koşulacağına, aynı anda pek çok duyguyu yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında poşet kaybetmek yaptığı iyiliklerin görülmeyeceğine, aile bireyleri ya da bazı akrabalar ile kurulan ortaklık ve yapılan işbirliği sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine ve büyük bir mutluluk duyulacağına rivayet eder.

Kahve falında bir sürü poşet görmek yol kat edeceğine, dileklerinin ve dualarının kabul olacağına alamet eder.

Kahve falında bir poşet dolusu yumurta görmek çok kötü olaylar yaşayacağına ve aile hayatında huzursuzlukların başgöstereceğine, onlarla artık hep bir arada olunacağına, uzaklığın ve ayrılığın acısının çıkarılacağına bundan sonra da bir daha araya mesafelerin girmeyeceğine delalettir.

Kahve falında şeffaf poşet görmek vasıflı, yetenekli ve şahsiyetli kimse haline geleceğine, hayata başka pencerelerden de bakmayı bileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında naylon poşet görmek çok sevilen bir kişi ile ayrı düşüleceğine, çıkılacak olan bir yoldan yenilmiş olarak dönüleceğine, hane içinde kavgalara ve tartışmalara tanık olunacağına, iyilik bulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında poşette erik görmek kısmetlerinin çok kısa zamanda tükeneceğine ve bu sebeple fal sahibinin kendisinin atacağı her adımı önceden hesaplayarak atacağına, atılacak adımın ardından yeni bir proje için çalışmaya başlanacağına rivayet eder.

Kahve falında poşete su doldurmak kimseye minnet etmeyeceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar yaşayacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir