AnaSayfa / Genel / Kahve falında dolu poşet görmek

Kahve falında dolu poşet görmek

Kahve falında dolu poşet görmek kendisini hazır hissettiğinde de kararını yerine getireceğine, çevresinin hayırlı kimselerle dolacağına, kısa zaman içinde çok sevilen birisi olacağına, çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, eline geçen bütün fırsatları titiz davranmasına rağmen boşa harcayacağına, üzüleceğine, hayallerini gerçekleştirmeyi başaracağına, mutluluğu ve huzuru bulacağına ve şansının hayatının sonuna kadar devam edeceğine, yoksul kimselerin zengin bir hayat süreceğine, işlerinin yolundan çıkacağına, aynı zamanda bu kişilerin birbirleri ile iş yapmalarını sağlayacağına ve büyük başarı elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında dolu poşet gördüyseniz:

  • Farklı teklifler söz konusu olabilir.

Kahve falında dolu poşet görmek verilen sözlerin yerine getirilemeyeğine ve yaşanacak bir zıtlaşmadan ötürü motivasyon kaybı yaşanacağına, alacağı destek sayesinde duygu dolu anlar yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında içi dolu poşet görmek sıkıntılarının ve endişelerinin biteceğine, ailesi içindeki tatsızlıkların yerini sevince ve mutluluğa bırakacağına, hem iş hayatında hem da sosyal hayatında iyi ve başarılı biri olacağına alamet eder.

Kahve falında poşet içinde kağıt para görmek maddi durumda meydana gelen sorunların düzeleceğine, fikir ve gönül birliği yaparak kendisini bertaraf etmek için uğraşacağına işaret eder.

Kahve falında poşette elma görmek işlerinin her geçen gün daha büyük kazanç sağlayacağına, iç dünyanızın sakinleşeceğine delalettir.

Kahve falında poşetin içinde para görmek rızkın da aynı oranda çoğalacağına, kardeşlerin çok zor bir durumun ortasında kalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında poşette altın görmek çalıştığı işte mevkisini korumak için pek çok çalışanla işbirliği yapılacağına, çok başarılı işlere girileceğine ve gelecek planlarının çok başarılı olmasını sağlayacağına delalet eder.

Kahve falında büyük poşet görmek tabiri caizse dağ gibi büyüyeceğine, yanlış düşüncelere saplanıp kalınacağına delalettir.

Kahve falında poşet unutmak el üstünde tutulan birisiyken kıymetin yitirileceğine, iyi geçiminin de bozulacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir