AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir parça et görmek

Kahve falında bir parça et görmek

Kahve falında bir parça et görmek rahatlayacağına, hafifleyeceğine, yakın bir arkadaşın yaptığı bir hatanın kısa zaman içinde telafi edileceğine, yardım için kurulan bir kuruma destek olunacağına, yüksek makamlara geleceğine ve önemli işlerin başındaki kimse olacağına, babaevinden ayrılıp yeni bir ev kurulacağına, falı kapatan kişinin herşeye karşı hazırlıklı olduğuna ve bu kişi tarafından hazırlanmış olan küçük ama kötü bir olaydan sonra fal sahibinin bu kişiyi hanesinden uzaklaştıracağına, yaşanan bütün üzüntülerin sona ereceğine, aile bireyleri ile çok mutlu olacağına ve aile içinde büyük sevinç yaşayacağına, yaşanacak tatsız bir olay yüzünden hâkim karşısına çıkılacağına, ister istemez moral bozukluğu yaşanacağına, güç sahibi bir kişi ile rakip olunacağına ve uzunca bir süre boyunca bu kişinin yapacağı ayak oyunlarına direnileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bir parça et gördüyseniz:

  • Kazananı olmayacak tartışmalara girmenin kimseye bir faydası olmayacağı için uzak durmakta fayda var.

Kahve falında büyük et parçaları görmek böylelikle sorunlarının tek tek hallolmaya başlayacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede yakın bir zamanda kurtulacağına yorulur.

Kahve falında üç parça et görmek uzak bir şehirde yaşayan sevdiği bir kişiden haber alacağına, uğursuzlukların yakasından düşmeyeceğine, sağlığının da bozulacağına rivayet eder.

Kahve falında et parçası düşürmek yakın bir zaman içinde çok başarılı işlere imza atacağına, kendisini üzen ve kıran şeyleri kısa süre içinde ortadan kaldıracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında vücutta et parçası görmek yaşanan kırgınlıkların hayat içinde unutulacağına ve atılacak olan kötü bir adımın telafi edileceğine, kısmet bolluğu yaşanacağına, gelecekte de darlık çekilmeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında iki parça et görmek hak ve din yolunu bırakacağına, içinde bulunduğu dertleri kendi başına ortadan kaldıracağına alamet eder.

Kahve falında vücudunda et parçası görmek yeni ve daha dinamik bir hayat tarzını benimseyerek evini ve yaşadığı şehri değiştireceğine ve yeni bir iş bulup orada çalışacağına, esenliğe ve gönül hoşluğuna ereceğine, neşe içinde olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında et parçası kusmak aile hayatında büyük sorunlar yaşanacağına, sevdiği kişi ile arasına kara kedi gireceğine, kendisine başarı ve mutluluk getireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ağzından et parçası çıktığını görmek hayırlı bir çalışma ile muhtaç insanlara destek olunacağına, güzel ve sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir