AnaSayfa / Genel / Kahve falında üç parça et görmek

Kahve falında üç parça et görmek

Kahve falında üç parça et görmek insanları kıracağına, üzeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde hayırlısı ile kurtulacağına, keyfinden ve neşesinden kaybedeceğine, güçten ve takatten düşeceğine, işlerinin bozulacağına, ona yardımcı olacağına, ardından iş hayatı ile ilgili olarak bazı adımlar atacağına, hayır getirecek noktalara gelineceğine, güzel olaylarla karşılaşılacağına, borçlarının kolaylıkla ödeneceğine, ekmeğinin çoğalacağına, hayırlı ve iyi kalpli kişilerle tanışacağına, işlerinin yolunda gideceğine işaret eder.

Kahve falında üç parça et gördüyseniz:

  • Akla gelen fikirleri boşa harcamamakta fayda var.

Kahve falında üç parça et görmek azim ve sabırla çalışarak çok iyi işler ortaya konacağına, yapılan işlerde büyük başarılar elde edileceğine, insanların duyduğu tüm saygının ve hayranlığın yok olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında et parçası doğurmak aksiliklerin ortadan kalkacağına, kızgınlıkların geçeceğine, bir lokma ekmek bulmakta dahi zorlanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında parça parça et görmek hak yolunu tutacağına ve makbul olan dünya mallarından başkasına niyetlenmeyeceğine, bulunduğu mevkide gerçekleştirdiği çalışmalar ve kazanacağı üstün başarı sayesinde terfi alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ağızda et parçası görmek çok büyük bir şekilde açılan işler sayesinde yeni eleman alınacağına, çok büyük başarılar kazanacağına, bu başarılar sayesinde yöneticiler tarafından yüksek bir mevkiye terfi alınacağına ve çok iyi ve hayırlı kazançlar elde edileceğine tabir olunur.

Kahve falında vücutta et parçası görmek başına musibetli ve melanetli olayların geleceğine, yapılan her işte hayır duası alınacağına tabir olunur.

Kahve falında çiğ et parçası görmek mutlu, huzurlu günlerin uzaklaşacağına, acılarını ve kederlerini içine atacağına inanılır.

Kahve falında rahimden et parçası düşürmek sevinçli ve güzel haberler alınacağına, maddi sıkıntıların kurulacak bir ortaklık sayesinde ortadan kalkacağına, ferah bir döneme girileceğine, sofraların zenginliğine, kişinin kendisi ve ailesi ile hiçbir şekilde maddi açıdan dara düşmeyeceğine inanılır.

Kahve falında parça et görmek insanlar arasındaki saygınlığını yitireceğine, borçlarından dolayısıyla da çektiği tüm çileden kurtulacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir