AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölü birinin evine gitmek

Kahve falında ölü birinin evine gitmek

Kahve falında ölü birinin evine gitmek hayatını devam ettirecek kadar kazanç elde edeceğine, sonra kendi işini kuracağına, sevdiği kişiler ile birlikte daha önce el atmaya cesaret edemeyeceği bazı büyük ve yorucu çalışmalara imza atacağına, özellikle başkalarının gözünde güzel olmak ve değerli bulunmak için çaba harcanacağına, hafifleyeceğine, keyfe ve neşeye kavuşacağına, kariyer konusunda istenilen duruma ulaşıldıktan sonra evlilik yapılacağına, fakat rahatsızlıklarının tamamen ortadan kalkmayacağına, büyük başarılar kazanılacağına, çıksa bile kendisini çok kötü hissedeceğine rivayet eder.

Kahve falında ölü birinin evine gitmek gördüyseniz:

  • Aileniz veya evinizle ya da eski bir tanıdıkla ilgili beklenmedik eleştiri, haber, bilgi veya şikayetler söz konusu olabilir.

Kahve falında ölünün evine gitmek sevdiği bazı kişilerden büyük ihanet göreceğine, hayatının kötüye doğru gideceğine, kariyer planının altüst olacağına, hayatının önceki yıllarının aksine daha inançlı biri olacağına yorulur.

Kahve falında bir ölünün evine gitmek sıkıntı ve sorunlarından en kısa zamanda kurtulacağına, işlerin tam da tasarlandığı ve hesap edildiği şekilde ilerleyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ölü birinin evine gitmek yaşanan büyük sıkıntı ve üzüntüleri ortadan kaldıracağına, huzurlu ve mutluluk verici bir birliktelik yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında ölü evine gitmek kazancının yakın zamanda artış göstereceğine, bir sebeple işlerinin yeteri kadar iyi olmayacağına işaret eder.

Kahve falında birinin evine gitmek başarıların ve mutluluğun sürekli olacağına, ağız tadının yerine geleceğine, gelirinin çoğalacağına işaret eder.

Kahve falında köy evine gitmek çok pratik bir şekilde hareket edeceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının çok daha büyüyeceğine yorulur.

Kahve falında teyze evine gitmek fal sahibine hayır, mutluluk, başarı, bolluk, bereket ve huzur getireceğine, aile içinde bireylerin birbirleri ile uyum, anlayış ve iyi geçim halinde yaşayacaklarına, kişinin de ailesini geçindirmek için zorluk çekmeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında komşunu evine gitmek başka bir şehir ya da ülkeye taşınacağına, hanesine bereketin ve bolluğun geleceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir