AnaSayfa / Genel / Kahve falında teyze evine gitmek

Kahve falında teyze evine gitmek

Kahve falında teyze evine gitmek kişinin elini attığı her işten alnının akı ve büyük zaferlerle çıkacağına, iş hayatında parlak bir döneme girildiğine, birçok insanla çok uzun süreli tartışmalar yaşayacağına, parasının da, malının da eksilmeyeceğine, bahtının açık olacağına, faturaların biriktikçe birikeceğine, maddi zararın da her geçen gün kapanmayacak boyutlara ulaşacağına, maddi anlamda mücadelelerinin karşılığını alacağına, çalışmalarının takdir edileceğine, ancak vücudunu çok yıprattığı için hasta olacağına ve yakın bir zamanda bu hastalıktan kurtulup daha iyi bir duruma geleceğine, sonucun olumsuz olması halinde de suçun kendisinde kalacağına inanılır.

Kahve falında teyze evine gitmek gördüyseniz:

  • Baskılar, engellenmişlik hissi ya da sınırlar mücadele gerektiren başlıklar arasında olabilir.

Kahve falında teyze evine gitmek sevineceğine, yeni bir dış görünüşe, yeni bir işe ve yeni bir hayata geçeceğine, bu sayede içinde bulunan tüm sıkıntılardan, yaşadığı üzüntülerden ve kendisini yıpratan herşeyden büyük bir oranda kopacağına inanılır.

Kahve falında teyzenin evine gitmek sıkıntılarını ve sorunlarını sona erdireceğine, sevdiği kişiler ile mutlu olacağına, bütün kaynaklarını kullanarak sıkıntıları ortadan kaldırmaya çalışacağına yorulmaktadır.

Kahve falında teyzesinin evine gitmek günahkâr olan kişileri doğru yola çevirmek için mücadele edeceğine, işlerinde hiç ummadığı bir anda büyük bir sorunla karşılaşacağına, eline geçen parayı yapacağı bir hata yüzünden girdiği bir işte batıracağına, beklemediği kadar büyük zararlar edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında teyzeye gitmek her zaman akıllıca hamleler yaparak başarısının önündeki engelleri tek tek temizleyeceğine, malına mal, parasına da para ekleyeceğine delalet eder.

Kahve falında teyzesinin evini görmek başarılarının çoğalacağına bu sayede rahatının da yerine geleceğine, sıkıntıların birlik ve beraberlik sayesinde aşılacağına, aile bireylerini kötü etkileyebilecek bir durumun bertaraf edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında teyzenin evini görmek elinden gelen herşeyi yapacağına, ilerlemek ve uzmanlaşmak istediği alanlarda eğitim alacağına alamet eder.

Kahve falında teyzemin evini görmek fal sahibinin işe girmesi ile birlikte çok rahat edeceğine, hayırlara vesile olacak bir evlilik yapılacağına işaret eder.

Kahve falında bir ölünün evine gitmek kişinin birikim yapabilecek oranda kar elde edeceğine, başarıya ve zafere giden yolların keşfedileceğine ve yeni kazanç kapılarına ulaşılacağına, bazı talihsizliklerin yaşanması, sorunların çıkması ve uğranılan ihanet yüzünden güvensizlik duyulması sebebi ile başarısız olunacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir