Kahve falında ölünün evine gitmek

Kahve falında ölünün evine gitmek onu yapmadığı şeylerden sorumlu tutacağına, sonradan da haksız olduğunu göreceğine, rahatsızlıklarla boğuşulacağına, kalp kırıklığı yaşanacağına, düzenin bozulacağına, haneye nifak gireceğine, kendisini çok büyük sorunlar ile boğuşurken bulacağına, makbul olan yaşam tarzını seçeceğine, çok iyi paralar kazanılacağına, hedef olarak tayin edilen şeylere kısa zaman içinde büyük bir başarı ile kavuşulacağına, zor zamanların geride kalacağına ve tartışmaların ve kırgınlıkların sona ereceğine, başarılar yaşanacak ve büyük atılımlar yapılacak bir işe girileceğine ve uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar rahatlık yaşanacağına, çalışma hayatında çok hayırlı ve başarılı işler ortaya koyarak çok iyi kazançlar elde edeceğine, üzüntülerin yerini sevince bırakacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ölünün evine gitmek gördüyseniz:

  • Fikir farklılıkları kaçınılmaz olabilir.

Kahve falında ölü birinin evine gitmek karşısına çıkan tüm sorunları alt edeceğine, ardından yapılacak hamleler ve atılacak adımlar sayesinde iş hayatında hiç olmadığı kadar büyük başarılara ulaşılacağına delalettir.

Kahve falında bir ölünün evine gitmek giden birinin geri döneceğine, sevilen bir kişinin kısa süre önce bozulan sağlık durumuyla ilgili olumlu haberler alınacağına, uzun zamandan beri beklediği hayırlı bir haberin geleceğine işaret eder.

Kahve falında ölü evine gitmek daha dirayetli ve daha güçlü olarak hayata daha sıkı sarılacağına, kişinin başarıdan başarıya koşacağına işaret eder.

Kahve falında ölünün evine gitmek hane içinde kavgalara ve tartışmalara tanık olunacağına, huzurlu bir hayat için gereken şeylere sahip olduktan sonra kendisine uygun bir kısmet bulmaya çalışacağına delalettir.

Kahve falında sevmediği birinin evine gitmek hayırlı yollara gireceğine, kazançlı işler yapacağına, üzüldüğü ve çok yıprandığı bir durumda kendisine uzanan bir el ile rahata ereceğine ve başarı kazanacağına yorulur.

Kahve falında sevgilinin annesinin evine gitmek emin adımlarla ilerlediği hayatını daha da güzelleştirmek için çevresindeki kimselerle de iş birliği yapacağına, başarıya ve zafere doymayacağına delalettir.

Kahve falında konuşmadığın birinin evine gitmek geçim sıkıntısı yaşanacağına, sorunların ve sıkıntıların deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi çözüme kavuşacağına inanılır.

Kahve falında bir kadının evine gitmek başarıya giden yollar üzerindeki engellerin kalkacağına, böylece olabildiğince aşama kaydedeceğine, işlerin kötüye gitmesi yüzünden zararın günden güne daha da artacağına, sevilen bir kişi ile tartışılacağına, uzun bir süre boyunca ayrı kalınacağına, korkulan bir şeyin başa geleceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir