AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin evine gitmek

Kahve falında birinin evine gitmek

Kahve falında birinin evine gitmek istediklerini elde edeceğine, ticaret ehli kimse olacağına, işle ilgili çok doğru ve başarı getirecek kararlar alınacağına, işlerin bu sayede çok güzel bir hal alacağına, çoğu kez hızlı bir şekilde çözüleceğine, çok fazla zarara sebep olmayacağına, isteklerine kavuşacağına, eldeki imkanların giderek azalacağına, hem de ailesi tarafından hoş karşılanmayacağı için probleme dönüşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında birinin evine gitmek gördüyseniz:

  • Başkalarının hatalarını üstlenmek ya da cezasını çekmek zorunda değilsiniz.

Kahve falında tanıdığının evine gitmek amaçların gerçekleştirilemeyeceğine, fakat rahatsızlıklarının tamamen ortadan kalkmayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında akraba evine gitmek kendisini korumaya alacağına, kötü günler geçireceğine, zarar edeceğine, mutluluğundan olacağına delalettir.

Kahve falında küs olduğun insanın evine gitmek eline geçen fırsatları çok doğru bir şekilde değerlendireceğine, iş hayatında büyük bir atılım yaparak rakiplerinin önüne geçeceğine, çok sıkıştığı ve sıkıldığı bir zamanda Allah’ın izni ile ferahlığa kavuşacağına, dışarıda yemek yemeye ve eğlenmeye fırsat bulacağına ve böylece hayatın kendisi için çok daha keyifli hale geleceğine alamet eder.

Kahve falında bir kadının evine gitmek işlerin büyük bir açmaza gireceğine, emeğinin karşılığını almaya başlayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında taziye evine gitmek yakında başlayacak aşk macerasına, iyi kalpli ve hayırlı insan sayısının da artacağına alamet etmektedir.

Kahve falında dayısının evine gitmek ekonomik şartlarının iyileşeceğine, umutlarına, hayallerine kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kızının evine gitmek hayatı boyunca rahat yaşayacağına, hayırlı bir kişi ile dünyaevine gireceğine, Allah’ın kendisine istediği kadar evlat nasip edeceğine, bu evlatların kendisi için çok hayırlı çocuklar olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sevdiğin çocuğun evine gitmek yollarını ayıracağına, hayırlı  ve bol kazançlı bir işe girip zenginliğe sahip olacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir